23948sdkhjf

Bonus til de første 200.000 OBU-købere

17. maj 2004 åbner Toll Collect for bestilling af de såkaldte OBUer, der skal benyttes ved opkrævning den tyske vejskat. Toll Collect giver en bonus på 50 euro for de første nye OBU-bestillinger. Bonusordningen omfatter 200.000 OBUer efter først til mølle-princippet.

Det oplyser DTL, hvis direktør, Michael Svane, har sæde i den særlige ekspertgruppe, som følger udviklingen af den tyske vejskat.

Gruppen fik forleden en status over indførelsen af den tyske vejafgift, og det er endnu en gang bekræftet, at opkrævningen af Mauten vil finde sted fra 1. januar 2005. Transportvirksomhederne skal inden da have installeret en såkaldt OBU 1, hvis de vil benytte sig af det elektroniske opkrævningssystem.

Senest 1. januar 2006 skal der anvendes en ny udgave af OBUen ? en OBU 2 - som indeholder en fuldautomatisk opdatering af både tariffer og antal kørte kilometer.

DTL oplyser, at Toll Collect har tilkendegivet, at de vil kontakte de transportvirksomheder, som allerede har installeret OBUer. Disse virksomheder vil skriftligt blive orienteret om bonussystemer, ombytning af OBUer samt betaling for nye UBOer.


Refusionspørgsmål ikke afklaret

- Den tyske regeringen og Europa-Kommissionen drøfter fortsat den særlige kompensationsordning med en refusion for diesel, der er tanket i Tyskland. Hvornår Kommissionen tager endelig stilling til forslaget, er endnu ikke klart, siger DTLs ordførende direktør Michael Svane, som finder det positiv, at den nye ledelse i Toll Collect, der står for indførelsen og opkrævningen af den tyske vejskat, har en afgørende interesse i at inddrage forbrugerne nemlig transportvirksomhederne.

DTL ser frem til, at alle fejl udbedres, og at der er garanti for en fejlfri funktion, når Mauten træder i kraft 1. januar 2005

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078