23948sdkhjf

Udenlandske chauffører manglede papirer

Fredag den 30. april kort før midnat blev tre rumænske chauffører, der var på vej til Trans Mars fisketerminal, Service Team i Padborg, hentet af politiet i forbindelse med en kontrol.

Ingen af chaufførerne, der alle kørte for Niels Laursen, Padborg, var i besiddelse af de fornødne arbejdstilladelser. Niels Therkelsen, administrerende direktør i Trans Mar A/S udtaler til Danmarks Transport-Tidende:

- Jeg kan bekræfte, at politiet har tilbageholdt tre rumænske chauffører uden arbejdstilladelser, og at de kørte for Niels Laursen, Padborg, der er en af de vognmænd, vi samarbejder med. Vi må antage, at chaufførerne var på vej til vores fisketerminal for at læsse et parti varer til Spanien, da de blev stoppet, siger han og tilføjer:

- Vi er meget overraskede over det, der er sket. Vi har klare aftaler med både de danske og de udenlandske vognmænd, der kører for os, at de skal overholde alle gældende transportregler, herunder også når det drejer sig om ansættelse af chauffører. Vi vil nu forfølge sagen nøje og afkræve Niels Laursen en forklaring, og hvis den ikke er tilfredsstillende, må vi afbryde samarbejdet.

Politiassistent Gitte Andersen, Grænsepolitiet i Padborg, bekræfter, at de tre rumænske chauffører nu er udvist med indrejseforbud.

Chaufførerneblev afhørt af politiet i forbindelse med anholdelsen og afgav mandag vidneforklaring i Retten i Gråsten.

De forlod Danmark umiddelbart efter retsmødet, og sagen efterforskes nu af Grænsepolitiet i Padborg. Vognmand Niels Laursen fra Laursen Transport & Spedition A/S, Padborg ønsker ikke at udtale sig til pressen.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062