23948sdkhjf

Nor-Cargo rykker over Sundet

Nor-Cargo Danmark AS etablerer nu eget selskab i Malmø

Nor-Cargo Danmark AS etablerer nu eget selskab i Malmø



Siden åbningen af Øresundsbroen, har Nor-Cargo oplevet en kraftig vækst i aktiviteterne på Sydsverige, oplyser selskabet, som nu tager konsekvensen af den positive udviling og den generelle vækst i Øresundsområdet og åbner eget selskab i Malmø.

Nor-Cargo Danmark betjener Sydsverige flere gange dagligt med såvel mindre biler til nærdistribution og eksportvogntog. Udover at skulle fungere som hub for de danske afdelinger, skal Nor-Cargo Sverige også betjene bl.a. Nor-Cargo i Norge i det Sydsvenske område. Udviklingen af distributionsmuligheder, som fleksibelt dækker hele Øresundsregionen fra time til time, er efterspurgt af industrien på begge sider af sundet, fremhæver Nor-Cargo Danmark, som tilføjer, at det nye selskab ligger i industriområdet i Malmø med terminalfaciliteter og distributionsmuligheder til resten af Sverige.

Der bliver såvel dansk som svensk personale i det nye selskab.

Nor-Cargo Danmark AS er en del af Nor-Cargo koncernen, som er blandt Skandinaviens største transport- og logistikudbydere. Nor-Cargo har over 100 egne afdelinger i Norge, Danmark og England med i alt ca. 3500 medarbejdere og en års-omsætning på mere end 4 milliarder kroner.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.048