23948sdkhjf

Solidt håndværk - der kan holde til alle opgaverne

Opbyggerværksted i Trekantsområdet lægger afgørende vægt på kvalitet frem for kvantitet

Opbyggerværksted i Trekantsområdet lægger afgørende vægt på kvalitet frem for kvantitet



Når PM Lastvognsservice I/S, der ligger lige ud til motorvej E45 i Hedensted sælger en opbygning til en ny lastvogn, er det sjældent på grund af prisen, at de vinder opgaven.

De kender nemlig prisen for deres opgaver, og der bliver ikke gået på kompromis, når op-bygningerne bliver produceret.

Kvalitet, kundeservice og anvendelighed er nogle af nøgleordene hos PM.

Her sjuskes ikke, og det betyder da også, at man har masser af kunder, som kommer igen og igen for at få bygget nye lastvogne op - fortrinsvis som trækkere.

Ofte er det kunder, der ønsker, at deres nye vogn skal være opbygget på en helt bestemt måde. Og det er aldrig noget problem for Hedenstedvirksomheden, der groft sagt lever af at servicere sine kunder.


Forskellige mærker

Den ene af indehaverne, Peter Astrup, siger til Trans Inform, at man årligt afleverer ca. 30 færdige opbygninger til forskellige kunder.

Selv om firmet er DAFserviceværksted, er der masser af kunder både fra nærområdet og længere væk fra, som får opbygget lastvogne af forskellige mærker. Og tilsvarende servi-cerer man da også alle lastvognsmærker.

På billederne ses en ny DAF lastvogn, der netop har forladt værkstedshallen efter at være blevet bygget op hos PM Lastvognsservice I/S. På lastognen af typen XF 95.480 med automatiseret gearskifte, er leveret til vognmand Leif Hansen, Gedved. PM har bygget hele skammelopbygningen og beklædt med dørkplader, påbygget en speciel tank og skab, lavet udstødningssystemet, ligesom der er monteret en flot bagende, rotorblink og lufthorn. Chassiset er leveret af Truck Danmark A/S i Hedensted, mens P.B. Teknik ved Per Chri-stensen i Ullerslev har forestået montering af telefon, fax og DVD anlæg med fladskærm.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.076