23948sdkhjf

Styrker nu kombitrafikken

Bil-bane-bil eller skib-bane-skib ser ud til at fungere og konceptet har fundet sin rette plads, fremhæver Railion Danmark, som har succes på flere områder.

- På Århus-Høje Taastrup shuttlen havde vi i sidste kvartal en fremgang på 20 procent i antal transporterede trailere. Vores shuttlesystem er inde i en sund udvikling, hvor efterspørgslen stiger. Desuden oplever vi en øget interesse på containertransporter fra det maritime marked. Og det har vist sig, at vi er fuldt ud konkurrencedygtige med feedertrafikken, siger kombichef Janne Kofoed, Railion Danmark A/S.

Kombi shuttle terminalerne i Esbjerg, Taulov, Århus, Høje Taastrup og Helsingborg drives ikke alle af Railion Danmark A/S.

- Vi har indgået samarbejde med forskellige operatører i Esbjerg og Helsingborg, som varetager håndteringen af godset. Det er en samarbejdsmodel, vi er glade for og som vi vil forsøge at dyrke andre steder, som vi påtænker at åbne forbindelse til, siger Janne Kofoed.

Railion Danmark A/S tilbyder for tiden ?kombitransporter over Øresund i en fart? til linieagenter og speditører i Sydsverige.

- Vi kigger nøje på udviklingsmuligheder i Sverige, fordi vi er et reelt alternativ til transporter over Øresund. Netop nu fokuserer vi på den sydlige del af Sverige, men Midtsverige er også i vores søgelys, hvor især trailermarkedet efterspørger en shuttleforbindelse. Vi har en sælger i Sverige 3 dage om ugen, for at knytte nye kontakter og for at forøge at tiltrække markedesandele, lyder det fra Janne Kofoed.

Railion Danmark A/S er i dag en af Danmarks store transport- og logistikvirksomheder. Selskabet driver godsterminaler i Danmark og opererer med en stor flåde af lokomotiver og godsvogne, som kører i både Danmark og udlandet. Railion Danmark A/S forestår hovedparten af den danske jernbanegodstrafik samt dele af jernbanegodstrafikken mellem Danmark og Sverige henholdsvis Tyskland. Railion Danmark A/S indgår i den tyske transport-og logistikkoncern Stinnes AG.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078