23948sdkhjf

SAS Cargo ? en stor og tilfreds kunde

Men det gælder passagerhåndteringen: På fragtsiden har personalet fra Billund Lufthavn allerede længe stået for den fysiske håndtering i terminalen af SAS? fragt. Og dermed er SAS Cargo vel den største enkeltkunde i Cargo Center Billund.

-Vi er fantastisk glade for samarbejdet med SAS Cargo. Det er dygtige og professionelle folk, det er et samarbejde med et stort potentiale, og vi har en samarbejdsform, der virkelig fungerer godt, siger Jan Ditlevsen, Cargo Center Billund?s chef. SAS Cargo er ?sjov? at arbejde med!


Gør det godt

Samme positive toner lyder der fra kundesiden:

-Vi har absolut et godt samarbejde og er rigtig tilfreds med Cargo Center Billund. Der vil altid kunne opstå fejl i det daglige arbejde, men det er bestemt ikke noget, der fylder meget. Folkene i Cargo Center Billund gør det godt, og når det gælder procedurer og udstyr, herunder også IT, har vi kun grund til at være tilfredse. Vi ser blandt andet også frem til, at CCB introducerer håndscannere i pakhuset ? det vil yderligere løfte kvaliteten, siger Ray Sterling, SAS Cargo?s afdelingsleder i Billund.

-Alt hastefragt går med vores indenrigsmaskiner til Københavns Lufthavn, mens alle konsolideringer og større forsendelser går med trucks til terminalen i Københavns Lufthavn. Vi har mindst to daglige truckafgange i scheduleret fart til København ? men er der behov for mere kapacitet, sætter vi den ind. Det er trods alt lettere at skaffe en ekstra truckafgang end et ekstra fly..

SAS Cargo beskæftiger 12 mand i Cargo Center Billund, primært med dokumentarbejdet; håndteringen af fragten ligger som sagt i Cargo Center Billund, mens salg og markedsføring varetages via SAS Cargo i København.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078