23948sdkhjf

Skyroute skaber netværk til CIS

Ud fra Kales? kontorer i Billund, København, Helsinki, Malmø, Stockholm og Oslo skal der nu arbejdes med salg og markedsføring af Skyroutes? produkter, der retter sig mod en række spændende markeder med stort vækstpotentiale.

Skyroute?s fokus er rettet mod markederne i Rusland og CIS, og selskabets europæiske hub er Luxembourg, hvorfra der går fragtfly mod øst. Skyroute var samtidig sidste år med til at stifte just2CIS sammen med Atran Cargo Airlines i Moskva, EasternAirCargo i Frankfurt og Miras Air Group i Almaty.

Ud fra egne ressourcer og sammen med en række partnere i Europa, Skandinavien, Nord Amerika og Canada tilbyder just2CIS en ?pakke? af transport- og logistiktjenester ved en kombination af schedulede fragtere, kapacitet på passagerfly og rene fragtcharter-operationer med pick-up and delivery, trucking, ground handling, indfortoldning og emballering.


Boeing 747 fragtere

Fra Luxembourg opererer just2CIS en ugentlig Boeing 747 fragter til Bishkek, Kirgisistan, samt yderligere en ugentlig Boeing 747 fragter til Almaty i Kazakhstan.

Ud fra disse CIS gateways flyver AN-12 and AN-26 fragtere fra Miras Air og Atran Cargo Airlines med forbindelser til andre CIS destinationer som Tashkent og Dushanbe.

Fra Leipzig flyver der seks gange om ugen til Moskva med en AN-12 fragter.

Fra andre just2CIS-hubs i Moskva, Atyrau and Baku er der ugentlige faste forbindelser til Det Russiske Fjernøsten, oliefelterne i Uralsk, Aktubinsk, Atyrau og Aktau, og til Tblisi i Georgien og Yerevan, Armenien.

Endelig går der schedulerede fragtere fra Luxembourg til Ukraine med tilslutning ved truckingruter til og fra de baltiske stater.

Jo, der bliver noget at rive i for Kales?

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141