23948sdkhjf

Årsmøde i Billund Lufthavn

Cool Chain Association sætter fokus på alle led i logistikkæden inden for forsendelser af fryse- og kølevarer som for eksempel fødevarer og pharma-produkter. Transporter, der rummer mange kritiske parametre og stiller helt specifikke krav til forpakning, transport, styring, dokumentation og information. Og samtidig transporter, der bliver stadig mere omfattende og udbredte.

Transporterne stiller derfor også skrappe krav til integration af alle medspillere inden for kæden ? og det har vist sig, at der hersker stor mange på standardisering og normer inden for områderne. Dette er blandt Cool Chain Associations?s hovedgaver ? og det kommer netop i fokus på det forestående årsmøde.

Cool Chain Association har nemlig sammen med Germanischer Lloyds udarbejdet en rapport, ?Hamburg Rapporten?, der vil blive præsenteret i enkeltheder ved denne lejlighed. Bag rapporten ligger næsten syv måneders energisk indsats fra mange deltageres side, og det forventes, at den vil få en stor betydning på vejen frem mod nye standarder på et udsat område. Den vil således efter sin offentliggørelse i Billund efterhånden blive søgt implementeret blandt terminaler, lufthavne, truckingselskaber, handlingselskaber og luftfartsselskaber.

Så Billund Lufthavn kommer ved denne i lejlighed i klædeligt fokus..

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063