23948sdkhjf

Renaul Scénic Van på dansk asfalt

Udvalget af gulpladebiler i Danmark bliver en anelse større med introduktionen af Renault Scénic Van, der kommer ud på danske veje i april. Scénic har fortjent hentet anmelderroser for Renaults vellykkede kombination af markant design og moderne teknik, der er smeltet sammen i en lille velkørende familiebil. Bortset fra bagsæderne er de talenter bevaret i Van-udgaven.

Renault introducerede mini-MPV?en Scénic i 1997 og grunden til den først omdannes til varebil i Danmark nu er, at de tidligere udgaver simpelthen ikke var tunge nok. Vægtkravet på 2.025 kilo betyder også, at det kun er versionerne med dieselmotor, der er tunge nok til gule plader. Et faktum, som næppe vil bekymre erhvervskunder, der har brug for en lille varebil til lidt af hvert.

Motoren er en 1,9 liters dCi commonrail dieselmotor, der yder 120 hk og et moment på 300 Nm/2000 omdrejninger. Transmissionen har seks fremadgående gear og betjenes via en kort racergearstang på centerkonsolen i det futuristisk indrettede Renault-cockpit.

Scénic er udstyret med automatisk parkeringsbremse.

Varerummet er på 3 kubikmeter, der kan nås via de to sidedøre eller bagsmækken, uden det er nødvendigt at kravle ind i bilen.

Til sommer lanceres en længere udgave, Grand Scénic Van, der er 23 centimeter længere.

Scénic Van har et højt udstyrsniveau med eksempelvis aircondition som standard og priserne starter ved 139.900 excl, moms.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064