23948sdkhjf

Lemvig Beton løb med det midtjyske trofæ

De tre nominerede virksomheder var alle vestjyske, nemlig Anneberg Transport A/S i Grønbjerg, Tvis Vognmandsforretning A/S i Avlum samt Lemvig Beton A/S i Lemvig.

I sin tale forud for afsløringen af vinderen fremhævede DTL?s udviklingsdirektør Jens Poul Madsen, at alle de medvirkende virksomheder er meget stolte af deres erhverv.

Han fandt det i den sammenhæng beskæmmende at se, at der stadig er visse firmaer, som forsøger at snyde på vægten.

- Vi kan og vil ikke acceptere, at nogle få vognmænd og chauffører gennem ulovlig adfærd bringer det samlede transporterhverv i mediernes gabestok. Det rammer det store flertal af transportvirksomheder, der seriøst arbejder med at højne erhvervets omdømme og anse-else, sagde han.

Ikke engle ? men alligevel

- Nu er det nok forkert at kalde alle midtjyske vognmænd fore rene engle ? for de fin-des vist kun i himlen ? men mindre kan også gøre det. Alle kandidaterne til ?Årets Trans-portvirksomhed? her i regionen gør en virkelig stor indsats for at sikre, at en god moral og en fornuftig adfærd er nødvendige pejlemærker i vognmandserhvervet, fastslog han og tilføjede:

- Sagt ligeud: det har været en stor positiv oplevelse at besøge virksomheder, som ikke alene har forstået at indrette sig på en økonomisk forsvarlig måde, men som også har holdninger til, hvordan man opfører sig på vejene ? og også viser det i praksis.

- Et kendetegn for de nominerede virksomheder, er at de har en klar strategi for, hvad de vil med deres virksomhed, de tænker fremad, og det handler om mere end blot at overle-ve, sagde Jens Poul Madsen.

Grunden til, at netop Lemvig Beton A/S vandt, var at der er tale om en virksomhed, der har mod og vilje til at gennemføre en fornuftig ekspansion, hvilket kan ses ud af at der si-den 2001er blevet opkøbt fire andre virksomheder. Samtidig er virksomheden ISO-certificeret på mere end ét niveau, og man har dokumentationen i orden ? f.eks. kontrolle-res alle underleverandører ? både vognmænd, som leverer kørsel og materielleverandø-rerne mindst hvert halve år.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063