23948sdkhjf

Fjer i hatten til STC i Køge

ProLogis og Skandinavisk Transport Center har indgået en aftale om opførelsen af op til seks distributionsejendomme i et ambitiøst udviklingsprojekt, der for alvor kan cementere STC?s status som et af de vigtigste distributionscentre i hovedstadsområdet.

ProLogis har specialiseret sig som udbyder af distributionsfaciliteter og ?ydelser og råder på verdensplan over 22 mio. kvadratmeter fordelt på 1.759 distributionscentre i Europa, Asien og Nordamerika.

Prologis direktør Roger P. Peters begrunder valget af STC, således i en pressemeddelelse:

- Samtlige store internationale virksomheder, som færdes på det europæiske marked findes i området omkring København. STC?s placering lige syd for København lige ved E20 er den optimale placering og derfor placeres ProLogis Park Copenhagen netop her, siger Roger P. Peters.

Aftalen med STC, der ud over selve transportcenteret ved motorvejen består af Køge Havn, betyder, at Prologis projekterer op til seks individuelle distributionsejendomme med avancerede logistikfaciliteter og tilhørende kontorer. Projektet skal gennemføres i tre faser med to ejendomme i hver og samlet vil bygningerne udgøre et areal på 111.000 kvadratmeter.

- Det er en optionsaftale, og byggeriet gennemføres i den takt, som ProLogis får aftaler med deres kunder, siger en meget tilfreds direktør Thomas Elm Kampmann, STC til Danmarks Transport-Tidende.

STC huser i forvejen 10 virksomheder, der servicerer centerets brugere, samt to store distributionscentre for Netto og DBK. Endelig har STC for nyligt indgået aftale med LBG Stål, der etablerer sig på centeret i løbet af det næste års tid.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079