23948sdkhjf

Interesse for TUR i Vejle

Et modulopbygget kursus for transportledere er blandt de første tilbud til leder-siden på Transportbranchens Uddannelsescenter - Også efterspørgsel på godsvognmandskurserne

Et modulopbygget kursus for transportledere er blandt de første tilbud til leder-siden på Transportbranchens Uddannelsescenter - Også efterspørgsel på godsvognmandskurserne



Behovet for dygtige ledere i transportbranchen er bestemt ikke blevet mindre, nu da både konkurrence-situationen er skærpet og østudvidelsen sætter nye dagsordner for transporbranchen.

I ugerne 11, 14 & 17 2004 afholder Transportbranchens Uddannelsescenter A/S et kursus, som giver transportmedarbejdere, der hovedsageligt beskæftiger sig med transportdisponering, ledelse og personaleadministration et fagligt niveau, som matcher de krav, der er nødvendige for at lede en moderne transport- og logistikvirksomhed.

Efter kurset vil deltagerne have opnået et godt kendskab til transportsalg, transporttilrettelæggelse, overenskomstmæssige forhold, ledelse samt de økonomiske og juridiske forhold.

Undervisningsformen er lagt an på inspirerende foredrag, vekselvirkning mellem klasse og projektorienteret undervisning. Indbyggede cases og besøg på virksomhed. Kurset er godkendt af Færdselsstyrelsen og IRU Academy, som kvalificerende iht. lov om godskørsel, og afsluttes med en skriftlig prøve.

Godsvognmandskurser

I øvrigt kan det nye center melde om stigende efterspørgsel på sine godsvognmandskurser.

- Det stigende antal kursister, mener vi både skyldes en vis optimisme i branchen og lyst til at starte op selv, men vi tror også, at nogen kan have udsat deres kursusdeltagelse til vores nye lokaler var klar til brug, lyder det fra centret som allerede

den 5. januar 2004, kunne byde årets første hold kursister velkommen i vores helt nye lokaler på Centerbakken på DTC i Vejle, lyder det fra Transportbranchens Uddannelsescenter, som modtog megen ros for de nye faciliteter og faktisk konstaterede, at kursisterne ikke havde travlt med at komme hjem, og gerne blev én time eller to efter, at undervisningen var ophørt.

Og for dem, der drømmer om at blive vognmand, er der et orienteringsmøde med mulighed for svar på de mange spørgsmål der er, når man overvejer at tage skridtet fra ansat til selvstændig. Det foregår på Centerbakken på DTC i Vejle lørdag den 6. marts 2004 fra kl. 10.00 til 12.00.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062