23948sdkhjf

H. P. Therkelsen A/S sprænger rammerne

Ny bryggeri-ordre baggrund for betydelig ekspansion og kommende investeringer i rullende materiel.

Ny bryggeri-ordre baggrund for betydelig ekspansion og kommende investeringer i rullende materiel.



H. P. Therkelsen A/S i Padborg har netop afsluttet et større byggearbejde med både tilbygning om ombygning. Administrationsbygningen er blevet er blevet udvidet med godt 700 kv mens køle/fryse-lageret er blevet udvidet med 450 kvm.

Desuden har H. P. Therkelsen A/S i januar måned investeret i en nyerhvervelse; en isoleret lager- og kontorbygning beliggende på Plantagevej i Padborg. Bygningen omfatter 400 kvm kontor og ca. 4500 kvm lager på et grundareal på 14.500 kvm.

Alt i alt betyder det, at H. P. Therkelsen A/S i dag råder over godt 10.000 kvm lagerhotel-plads, køle-/fryserum på godt 2.000 kvm og yderligere disponerer over 5.000-6.000 pallepladser køle-/frysehus-kapacitet.

Stor bryggerikontrakt

Det er på baggrund af en stor, flerårig kontrakt med Bryggerigruppen om opbevaring, distribution og sortering af Bryggerigruppens produkter til hele grænseregionen, at HPT har valgt, at gennemføre den seneste ekspansion.

Der er tale om håndtering af godt 100.000 EUR-paller pr. år inkl. returemballage

H. P. Therkelsen A/S oplyser, at der med den nye kontrakt er tale om et forholdsvis nyt aktivitetsområde i forhold til det bestående forretningskoncept.

- Men vi er altid klar til interessante nye opgaver og udfordringer, siger adm. direktør Mogens Therkelsen og tilføjer, at de nye aktiviteter også medfører, at der skal investeres yderligere i rullende materiel og at der skal ansættes yderligere medarbejdere, hvilket allerede er sket.

Idag står HPT-gruppen med en moderne transport- og logistikvirksomhed bestående af selskaberne Trans Mar A/S og H. P. Therkelsen A/S. Selskabet Trans Mar A/S beskæftiger sig udelukkende med fiskeprodukter til Europa og de skandinaviske lande og har afdelinger i Skagen, Aalborg og Padborg. H. P. Therkelsen A/S beskæfter sig med alle produkt-typer inden for køle- og frysegods, levnedsmidler samt industrigods til og fra Skandinavien og til de europæiske destinationer.

Hele palletten

Direktør Mogens Therkelsen fremhæver, at koncernen har investeret en hel del i teknologi og egne software-afdelinger, som er med til at udvikle de forskellige transport- og logistikløsninger - både internt i koncernen, men også i større udstrækning i kundekredse, som har et ønske om at få indført moderne teknologi.

- Det er meget vigtigt, at moderne og fremadrettede transport- og speditionsvirksomheder kan tilbyde deres kunder en bred palette af services og det er det, vi i HPT-gruppen til stadighed arbejder med, udtaler Mogens Therkelsen, som i lyset af EU-udvidelsen finder det ekstra vigtigt hele tiden at være på forkant med udviklingen og have de rigtige løsninger, for at imødekomme både vore nuværende og kommende kunders informations- og løsningsbehov

- Med de nye udvidelser og aktiviteter, der løbende igangsættes i gruppen, er vi overbeviste om, at HPT-gruppen er velfunderet til fremtidens interessante udfordringer - også i kraft af den brede og veluddannede personalegruppe, vi har i HPT, siger Mogens Therkelsen.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078