23948sdkhjf

Jobbet kræver god form

Chauffør Jesper Frederiksen er en af de flittige brugere af AM-Transports tilbud om gratis fitness

Chauffør Jesper Frederiksen er en af de flittige brugere af AM-Transports tilbud om gratis fitness



32-årige Jesper Frederiksen har nogle lange dage for AM-Transport. Han afleverer varer i København og arbejdsdagene er ofte fra 3 morgen til 7 aften.

- Det er hård kost, jeg har mange "brostensleveringer" til små kunder, hvor jeg skal levere i kældre, hvor meget skal bæres på plads. Derfor skal man være i form, konstaterer Jesper, der går til fitness i ferier, hver lørdag, og også gerne hver søndag, hvis det er muligt.

Jesper har selv haft vognmandsforretning, og da det gik hurtigst, vejede han 25 kilo mere, end han gør i dag. Han havde travlt og så var den usunde mad en nem måde at få noget at spise på.

I dag er Jesper i fin form - i juli sidste år blev han ansat i AM-Transport og benyttede sig straks af tilbuddet.

- Jeg kommer her for at holde mig i form. Min dagligdag er meget med kaffe og cigaretter, og jeg er godt klar over, at det ikke er sundt. Selvom jeg får megen motion på arbejdet, kan jeg godt lide at få min krop "tæsket igennem". Det er på en anden måde, hvor jeg rører nogle andre muskler.

Jesper møder af og til kolleger i fitnesslokalerne - og nogle af dem følges med kone eller kæreste. Men han konstaterer også, at det langtfra er alle kollegerne, der går til fitness. Måske fordi det ikke er alle ansatte i AM-Transport der kender til muligheden.

- På det sidste chaufførmøde i firmaet blev ordningen nævnt, og jeg tror, det var nyt for mange.

At firmaet betaler for fitness, gør en forskel for Jesper.

- Jeg skal tjene 1500 kr., hvis jeg selv skal betale for et 20- turskort, siger Jesper, som tror to store forhindringer generelt holder folk væk fra fitness: At det koster penge og "så det der med at komme op af sofaen".

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111