23948sdkhjf

LC Specialtransport fortsætter trods problemer

Entreprenør Peter Fløe, der er økonomisk involveret i flere brancher, herunder også transportbranchen, forlader nu LC Specialtransport efter godt og vel et år i direktørstolen.

Entreprenør Peter Fløe, der er økonomisk involveret i flere brancher, herunder også transportbranchen, forlader nu LC Specialtransport efter godt og vel et år i direktørstolen.



- Jeg trækker mig som direktør for LC Specialtransport, der har været drevet som speditionsvirksomhed, siden jeg blev ansat som direktør 1. september 2002. Jeg er allerede i gang med at sælge mine anparter tilbage til selskabet, - handelen er for så vidt i orden, og pengene deponeret. Der mangler kun et par detaljer, før det hele er på plads, og da jeg ikke skal have noget med virksomheden at gøre i fremtiden, mener jeg ikke, det er rimeligt, at jeg udtaler mig om den. Mit engagement i LC Specialtransport ApS var en økonomisk investering ligesom så mange andre, men jeg kan bekræfte, at jeg har holdt pengene hjemme. Jeg har ingen planer om yderligere investeringer i transportbranchen lige nu, men er stadig tilknyttet erhvervet via min deltagelse i Dons Transport A/S, Fredericia.

Grus i maskineriet

LC Transport - og siden hen LC Specialtransport - har siden juli 2002 levet en besværlig tilværelse præget af økonomisk usikkerhed, betalingsstandsning og endelig konkurs i september 2002. Det var i den forbindelse, at Peter Fløe trådte til medbringende en pose penge, sin arbejdsindsats og en vision om, at virksomheden på sigt skulle fortsætte som selvstændig vognmandsvirksomhed med egne vognmandstilladelser. Men der er kommet grus i maskineriet, for LC Specialtransport fungerer ifølge ejer og ansvarlig leder, Jim Nørgaard, stadig som speditionsvirksomhed uden trækkere men med fem trailere. Han siger til Danmarks Transport-Tidende: - Det går nogenlunde i dag. Vi kører nationalt med landbrugs- og entreprenørmaskiner for omkring 300 kunder, herunder Løgumkloster Entreprenørservice, der handler med maskiner til entreprenørbranchen.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064