23948sdkhjf

Top job hos Lufthansa Cargo

Herhjemme ville man næppe tøve med at kalde Lufthansa Cargo med i alt 5.200 medarbejdere verden over for en stor virksomhed, men i Tyskland er luftfragttransportøren ikke større end, at man er kommet i betragtning i en konkurrence blandt Tysklands mellemstore virksomheder - ?Mittelstand? ? om hvem der tilbyder ?Top Job? til medarbejderne.

Lufthansa vandt i konkurrencen, der arrangerets af INMIT, Institute for the Mittelstand Economy (INMIT) på universitetet i Trier. Det er tidligere økonomiminister Dr. Günter Rexrodt, som er protektor for Top Job projektet.

For at deltage i konkurrencen skulle Lufthansa Cargo præsentere sig i de fem kategorier "Vision og Lederskab.?, "Personale Udvikling?, "Belønnings-koncepter", "Kultur og Kommunikation? samt "Familiemæssig og Social Orientering? Og juryen vurdede så om selskabet havde et personaleledelse koncept som i praksis levede op til kravene.

- Varig forretnings-succes er kun mulig med en motiveret og kreativ stab, og i lyset af de stigende udfordringer fra de globale markeder sammen med den teknologiske udvikling i vores sektor investerer vi i vores vigtigste ressource ? vore ansatte, siger Lufthansa Cargo bestyrelsesmedlem,Jean-Peter Jansen

Lufthansa Cargo har en stab på ca. 3,500 i Tyskland og beskæftiger på verdensplan omkring 5.200 mennesker.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078