23948sdkhjf

Transmar A/S er nu på plads

Den 29. januar i år er det endeligt registreret, at Transmar A/S er fusioneret med Peter Hansen Transport A/S, og at Transmar A/S er det fortsættende selskab. Det bekræfter administrerende direktør Niels P. Therkelsen:

- Det går godt, siger Niels P. Therkelsen, - selv med den danske jantelov i ryggen kan vi sige, at det går bedre end forventet. Vi havde regnet med visse problemer i forbindelse med de nye fiskekvoter, men vi kom igennem en god periode op til jul, hvor der var god gang i den danske fiskeeksport.

- Så er det spørgsmålet, hvad der sker, når effekten af de nye fiskekvoter kan mærkes. Men vi er godt forberedt, for vi har en indarbejdet en stor fleksibilitet i vores organisation. Vi er gearet til perioder med svingende fiskemængder også, siger han

- Vi har selv en beskeden lastbilflåde på 11 enheder, resten af produktionen ? det vil sige omkring 75 procent - køber vi hos andre vognmænd i Danmark, Europa og Ny-Europa, siger Niels P. Therklesen, som har forventninger til samarbejde med de nye EU-lande:

- De lande, der først tilsluttes EU i år, har et attraktivt prisniveau både i forhold til danske og europæiske kolleger. Vi bruger til gengæld meget tid og energi på at kvalificere og vurdere de ny-europæiske vognmænd, vi samarbejder med, for at sikre os, at kvaliteten er i højsædet både på det hygiejnisk/tekniske område og på materiellet i øvrigt, siger han.

- Det er korrekt, at gennemsnittet er lavere end i Danmark, og vi har kunnet konstatere, at der findes lige så godt materiel og lige så dygtige chauffører som her, - det gælder bare om at finde de rigtige, fastslår Niels P. Therkelsen.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065