23948sdkhjf

Padborg firma klar til det tyske marked.

- Vi har fejret 25 års jubilæum den 1. maj 2003 med transporter til og fra hovedsageligt Frankrig og det er stadig det vigtigste for os, men vi har gerne ville have et godt flow i vores transporter, og her har vi så fået den tanke, at Tyskland kunne være interessant. Vi kører jo gennem Tyskland på vej frem og tilbage til Frankrig og Benelux, og da vi nu har kontakt med et par gode folk, mente vi at tiden var inde til at tage Tyskland med på programmet med en egentlig afdeling, siger Bent Nasser, Spedition Christensen.

Fra starten i 1978 har firmaet specialiceret sig i transporter af tæpper, møbler og industrigods til og fra Frankrig og stille og roligt har man lagt nye markeder på, så man idag udfører transporter mellem Skandinavian, Frankrig og Benelux.

- Der er ikke tale om nogen massiv satsning men en rolig udvikling. Vi har da talt om det i to-tre år, som det er ingen pludselig indskydelse. Der kan f.eks.blive tale om transporter fra Tyskland til Frankrig elller omvendt. Så er det rart at have et net, der kan tage hånd om det. Man kan lige så godt tage den transport, som måtte være tilstede, når vi alligevel kører vejen. Eller vi har måske en bil, der vender hjem fra Frankrig om torsdagen, så kan den sagtens nå en tur til Tyskland og tilbage inden weekenden. På den måde får vi en god udnyttelse af materiellet, forklarer Bent Nasser.


Fremgang på skift

Afdelingen er startet her fra den 1. februar med transporter til og fra det tyske marked. Til dette har man ansat to nye medarbejdere, som begge kommer fra stillinger hos DFDS Transport i Horsens, og har mange års erfaring med det tyske marked.

- Selvfølgelig vil vi da gerne tjene lidt penge på det hen ad vejen, men vi starter stille og roligt og venter, at det udvikler sig lidt efter lidt, siger Bent Nasser.

Hans vurdering af de forskellige meldinger om henholdsvis tilbagegang, stagnation eller fremgang i den tyske økonomi er, at man fortsat er lidt i knæ hos den store nabo.

- Man behøver blot tage lige over grænsen for at fornemme, at det ikke går så stærkt lige i øjeblikket. Vi har møbeltransport som en af vore aktiviteter, og derfor ser vi, at der ikke er som meget gang i den i Tyskland. Så går det bedre i Frankrig. Det er faktisk vores erfaring, at når det ene land er nede, så er det andet oppe - og omvendt, siger Bent Nasser.

Christensen Spedition A/S i Padborg har 20 egne biler.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078