23948sdkhjf

Godt begyndt med Daewoo

IH Truck, som blev etableret den 1. november 2003, har fået forhandlingen af Daewoo gaffeltrucks på Sjælland og Lolland- Falster, og firmaet er godt tilfreds: - IH truck har virkelig oplevet, at mange kunder har udvist stor interesse og købelyst. De første fabriksnye Daewoo trucks er allerede leveret rundt om på Sjælland, desuden har en del brugte trucks fået nye ejere, oplyser IH truck.

- Vi har fået mange positive henvendelser fra nuværende brugere/ejere af Daewoo gaffeltrucks, siger direktør Robbin Due, IH Truck og tilføjer:

- Disse henvendelser har måske været den allerstørste motivationsfaktor for os, idet de alle har tilkendegivet en meget stor tilfredshed med deres Daewoo trucks. Så den store tiltro vi selv har til Daewoos kvalitet, er klart blevet bekræftet og forstærket, siger han.

Daewoo har et stort program indenfor gas, diesel og el-trucks. Der er ikke færre end end 79 forskellige modeller i størrelsen 1.250 ? 15.000 kg, fremhæver forhandleren, som peger på, at Daewoo gaffeltrucks er kendetegnet ved stor driftsikkerhed og holdbarhed, med deraf følgende meget små vedligeholdelsesomkostninger, som giver en meget lav driftstimepris.

Desuden fremhæves Daewoo gaffeltrucks, når det gælder bremserne. En Daewoo truck kan leveres med oliekølede skive-bremser som har fem gange så stor bremseoverflade som traditionelle tromlebremser. Det giver længere levetid for bremserne På de Daewoo trucks, som leveres med oliekølede skivebremser, er bremse-reparationer unødvendige i hele truckens levetid, lover IH trucks.

Robbin Due siger: - Merprisen for en Daewoo truck leveret med oliekølede skivebremser contra én med standardbremser er beskeden.

- Og når man så tænker på, hvilket perspektiv med hensyn til levetid/reparationer de oliekølede skivebremser har frem for standard bremserne, så vil næsten alle brugere kunne få en reduktion i den samlede anskaffelses- og vedligeholdelsespris på ganske få år, påpeger han.

- Når man så tænker videre på det drifts- og sikkerhedsmæssige, hvor man med oliekølede bremser har en truck med optimal bremseeffekt hver gang man trykker på bremsepedalen, så tror jeg klart de fleste kunder vælger oliekølede bremser, siger Robbin Due.


Ejerstruktur

IH Truck ejes af Robbin Due og IH Maskiner v/ Ib Hansen, Blommenslyst, begge med lige stor andel. Den kombination er begge indehavere rigtig godt tilfreds med.

- Den store fordel har været, at vi fra dag et, har kunnet tilbyde service og reparations-arbejde til vore kunder, idet vi har en serviceorganisation med stor kapacitet indenfor familien. Ved at kombinerer Robbins og vore servicemontørers store viden om trucks har vi indenfor både salg og service fået en virkelig konkurrencedygtig og effektiv enhed, siger Ib Hansen, IH Maskiner.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078