23948sdkhjf

DFDS skal sejle med BMW?er

Det er DFDS? koncept med høj-frekvente ro-ro skibe, der er grundlaget for den store ordre, som vurderes at have en værdi på omkring 300 mio. kr. i de syv et halvt år aftalen løber.

Der er tale om et just-in-time transport flow, som håndteres af DFDS og partneren CUXPORT i den tyske havn Cuxhaven, hvor der etableres plads til op til 9.000 biler i spidsbelastnings-perioder.

I første omgang startes transporten op på DFDS? rute mellem Cuxhaven og Immingham men det forventes at det store volumen senere på pret vil blive fordelt mellem Immingham og Harwich. Aftalen iværksættes allerede her fra årets begyndelse.

- BMW Gruppen har en spændende og innovativ indgang til moderne bil-logistik og det er stimulerende for os at blive en del af udviklingen af Cuxhaven som en nordtysk afskibnings-hub, siger adm. direktør for DFDS A/S, Ole Frie.

Det er en betydelig ordre for DFDS, som har lagt vægt på at indgå en række længerevarende transportaftaler. Senest med med den svenske papir-koncern Stora Enso Transport and Distribution, hvor der er indgået aftale om transport af papir-produkter over Nordsøen mellem Götebrog og Tilbury og Immingham. Der er tale om transport af til at begynde med 700.000 tons om året med DFDS Torline mellem Göteborg og Tilbury og Immingham i England.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.563