23948sdkhjf

Kendt luftfragt-transportør solgt

- Erik Svendsen valgte i 2003 at drosle ned for aktiviteterne bortset fra Haugsted-kørslen, og da vi samtidig var på udkig efter nogle nye muligheder for at ekspandere, faldt tingene fint på plads, siger direktør Steen Gjelstrup, Steen Gjelstrup Transport A/S.

- Jeg kender Erik Svendsen og ved, hvad han står for. Vi overtog selskabet, som vi har omdøbt fra Erik Svendsen A/S til Erik Svendsen Transport A/S. Vi satser på at udvide vores aktiviteter med den del af Erik Svendsen-firmaet, som er aktivt i Haugsted-sammenhæng, siger Erik Gjelstrup, som i sit Solrød-selskab disponerer over 47 enheder, hvortil så kommer yderligere ni enheder fra Erik Svendsen-delen.

- Vi mener, at der er et klart potentiale for vækst inden for luftfragten. Vi fortsætter Haugsted-samarbejdet og det vil sige et samarbejde med Cargolux, som vi ser som den neutrale operatør. Det er jo velkendt, at Kim Johansen kører for SAS ? de to opfattes jo nærmest synonymt. Samarbejdet med Cargolux rummer derimod en hel række forskellige operatører, hvilket giver et meget bredere spillerum, siger Steen Gjelstrup.

Vognmandsfirmaet Erik Svendsen A/S i Dragør har været i konstant udvikling siden starten i 1990, og har haft en markant politik om at minimere brændstofforbrug og se nøje på miljøbelastningen, ligesom uddannelse og valg af det helt rigtige materiel har haft en høj prioritet i firmaet.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063