23948sdkhjf

To store går sammen

Det er Moffett Engineering Ltd og Kooiaap bv fra henholdsvis Irland og Holland, som nu går sammen under navnet Moffett-Kooi. De var hver for sig store inden for lastbilmonterede gaffeltrucks. Sammen bliver de verdens største.

Det er besluttet, at produktionen bibeholdes på de to store anlæg i Irland og Holland. Hertil kommer, at maste-produktion også skal foregå i Irland.

Mark Hignett, som skal lede det nye selskab oplyser, at de to virksomheder har været førende på markedet i næsten 40 år, hvor de har sat nye standarder. Det nye selskab er en del af den endnu større koncern, Paretek Cargotec, sådan som både Moffett og Kooi var det i forvejen ? hvilket dog ikke har hindret dem i at konkurrere.

Den nyfusionerede virksomhed oplyser, at man fra start vil kunne levere otte modeller med diverse variationer. Det handler om walk-behind modeller med løftekapacitet fra 1,5 tons op til store maskiner, som kan løfte op til 3,5 tons.

Moffett-Kooi fortæller, at man opfandt den lastbilmonterede gaffeltruck for næsten 40 års, hvor man konstruerede en maskine, som kunne hjælpe med til at levere tulipanløg til hollandske landmænd.

Det nye selskab sætter kunden i centrum og Dick Vroonland, adm. direktør for Kooiapp i Holland lover: - Udover et større udvalg har vi også sammenlagt vores salgs- og distributionskanaler. Det bliver kunden som får den største fordel.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078