23948sdkhjf

Farvel til København-Szczecin

- Ruten har naturligvis ikke været ensbetydende med de helt jordrystende mængder, siger LOT?s fragt-GSA i Danmark, GSAsia. Men den har alligevel været interessant, fordi havnebyen Szczecin har trukket en del forsendelser af skibsservedele, og det er fragt, der bare skal frem så hurtigt som muligt ? og som derfor også holder en god rate. Med lukningen af ruten skal fragten nu gå med LOT via Warszawa, og det betyder jo alt andet lige en længere transportvej og mere tidsforbrug.

LOT?s rute blev fløjet med en Embraer 145, og det betyder ringe plads til fragt. Ruten har været drevet af passagertrafik, men LOT har ikke været i stand til at generere tilstrækkeligt mange bookinger, til at ruten kunne blive rentabel. Det har sikkert ikke været let at hamle op med den daglige eller rettere: natlige polske færgesejlads, der alt andet lige byder på noget mere ?inflight entertainment?, end det lille fly kan præstere?..

Teknisk set er den nu suspenderet frem til afslutningen på indeværende trafikprogram ? og så forsvinder den endeligt ud af rutenettet.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063