23948sdkhjf

Mitsubishi Forklift Trucks holder dine trucks godt kørende

-Hvis din truck ikke fungerer, mister du både tid og penge.

Caring & Daring

Hos Mitsubishi Forklift Trucks er vores tilgang anderledes og omfatter alle aspekter af vores samarbejde med dig. I vores Caring & Daring koncept spænder vores engagement over salg af nye og brugte trucks, og strækker sig til fremragende service. Vi vil gerne udfordre vores kunder, men vi passer også på vores kunder. Vi bruger specialiseret rapporter, og på den måde kan vi sammen kan sætte os ned og se hvordan jeres udgifter, jeres omkostninger og jeres køremønstre har været. Og på den måde ændrer, hvis noget skulle være nødvendigt. Vi er dedikerede til at reducere dine omkostninger, samtidig med at vi sætter sikkerheden i fokus. Vi forstår, hvor kritisk et nedbrud på en truck er for dit arbejde, og derfor er vores landsdækkende salgsteam altid parat til at snakke med dig om de optimale løsninger, baseret på dine behov.

Mitsubishi Truckservice - Vi holder dine trucks godt kørende

Vi tilbyder fremragende service på alle truckmærker

I hele landet er vores veluddannede og IFAG certificerede serviceteknikere på farten hver dag for at sikre, at din virksomhed fortsat kan være i drift. Med et mobilt værksted fyldt med vigtige reservedele og specialværktøj, garanterer vi hurtig respons på dine servicebehov. 

Vores teknikere, baseret i lokalsamfundet, arbejder tæt sammen med vores kunder og sikrer et velfungerende samarbejde.

Skræddersyede serviceaftaler

Vores team af specialister er klar til at lave en serviceaftale, der passer perfekt til dine specifikke behov. Vores serviceaftaler er designet til optimal produktivitet og sikrer, at dine trucks er i topform, så du kan fokusere på dine vigtigste forretningsområder. Uanset dine behov kan vi sammensætte en serviceaftale, der passer perfekt: fra overholdelse af regler og standarder til forbedring af pålidelighed, effektivitet og holdbarhed.

Nyd fordelene ved en serviceaftale, som omfatter:

  • En fast dedikeret lokal tekniker
  • Kort responstid
  • Dag-til-dag levering
  • Gennemsigtig prissætning uden skjulte gebyrer
  • Service og reparation af ALLE truckmærker
  • Tæt samarbejde
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094