23948sdkhjf

Direktør forlader IAT

IAT’s salgsdirektør siden 2016, Carsten Eskildsen, har valgt at søge nye udfordringer og fratræder sin stilling. IAT's direktion vil herefter bestå af Direktør Kim Strarup med ansvar for driften og økonomichef Paul-Erik Jensen.

Salgsmedarbejderne vil i fremtiden primært få reference til Christian Rølmer Christensen, der ud over sine daglige ledelsesopgaver blandt andet vil arbejde med at fortsætte salgtrykket og udvikle virksomheden.

- Afskeden med Carsten Eskildsen foregår i god ro og orden. Det er altid med ærgrelse, man siger farvel til ledere, der har udført et godt stykke arbejde for IAT, og vi vil komme til at savne Carstens humør og ukuelighed i ledelsen af salgsarbejdet, siger Christian Rølmer Christensen. Carsten skal have tak for indsatsen og jeg ønsker ham held og lykke i sit nye virke.

- Jeg er glad for, at jeg har kunnet være med i IAT i en spændende fase af virksomhedens
udvikling. I dagligdagen har jeg været omgivet af dygtige kolleger, som jeg vil komme til at savne. Jeg er ikke i tvivl om, at IAT har en god fremtid foran sig, ikke mindst inden for den fantastiske niche, som tanktransport af flydende gods er. Jeg forlader en rigtig Esbjerg-virksomhed med stærke traditioner, siger Carsten Eskildsen.

Han og Kim Straarup blev sideordnede medlemmer af direktionen 1. juli 2018, da den mangeårige administrerende direktør, Jørgen Ratschau Sørensen, valgte at træde tilbage og fortsætte i bestyrelsen. Efter et løbende generationsskifte blev Christian Rølmer Christensen eneejer af koncernen 1. januar 2017. 

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094