23948sdkhjf

Direktører opsagt i Hirtshals Havn

Jens Kirketerp Jensen uforstående over for pludselig afskedigelse af ham og vicedirektør.

To dage før jul blev Hirtshals Havns administrerende direktør Jens Kirketerp Jensen og vicedirektør Karin Eilers opsagt fra deres stillinger af havnens bestyrelse.

Ifølge Jens Kirketerp Jensen, der har været ansat i Hirtshals Havn siden 2001 – og siden 2004 som direktør – har han fortsat ikke fået nogen begrundelse for fyringen. Det siger han til Nordjyske Stiftstidende.

Ifølge Nordsøposten iværksatte havnebestyrelsen i slutningen af 2020 en ekstern konsulentundersøgelse, som skulle vurdere, hvorvidt havnen i sin nuværende form er rustet til de udfordringer og udviklingsmuligheder, som havnen står overfor i de kommende år, og på baggrund af denne er det konkluderet, at der er behov for nye ledelsesmæssige kompetencer.

- Det er vigtigt at understrege, at ændringerne ikke er et udtryk for utilfredshed med den hidtidige opgavevaretagelse, men alene bunder i en vurdering af, at nye kompetencer er påkrævet, hvis Hirtshals Havns udviklingspotentiale skal udnyttes fuldt ud i fremtiden, lyder det fra Anker Laden-Andersen, bestyrelsesformand hos Hirtshals Havn, til Nordsøposten.

Jens Kirketerp Jensen ønsker ikke at kommentere sagen yderligere over for Transport Tidende.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14