23948sdkhjf

UPS støtter distribution af coronavacciner i bistandsprogrammer

UPS muliggør leveringen af COVID-19 vacciner i Afrika, Asien, Europa og Sydamerika.

UPS har besluttet at støtte COVAX, Gavi, vaccinealliancen, og CARE ved at muliggøre leveringen af 20 millioner vaccinedoser i Afrika, Asien, Europa og Sydamerika. Initiativet, der løber op i mere end fem millioner dollars, sigter mod at fremskynde den globale vaccinationsindsats mod COVID-19.

UPS Healthcare og UPS Foundation hjælper bl.a. med transportløsninger, der bruger teknologi til kølekæder og frysere med ekstremt lave temperaturer, hvilket er nødvendigt for at sikre vaccinernes effekt og kvalitet ved den rigtige temperatur i forskellige miljøer.

UPS Foundation og UPS Healthcare arbejder hurtigt for at bidrage til et ligeværdigt  leveringsprogram COVID-19-vacciner, med afsæt i UPS globale forsyningskæde af.

UPS vil i samarbejde med COVAX, Gavi, vaccinealliancen og CARE, i første omgang lette leveringen af 20 millioner doser til lande, der ikke har haft tilstrækkelig adgang til vacciner, inklusive højt prioriterede grupper som sundhedsarbejdere.

 - Vi mener, at vi har evnen - og dermed medansvaret - til at lette og fremskynde en mere retfærdig levering af COVID-19-vaccine rundt om i verden, udtaler Scott Price, præsident UPS International.

- UPS fortsætter med at opbygge og inspirere til handling på tværs af et netværk af globale offentlig-private partnerskaber, der vil sikre, at vacciner bevæger sig mere effektivt og retfærdigt. Vores arbejde fokuserer på lande med begrænsede ressourcer og begrænsede forsyningskæder og infrastrukturer.

Den seneste globale vaccinationsrate er cirka seks millioner doser om dagen. Ifølge flere undersøgelser vil det med den hastighed tage anslået 5,4 år at dække 75 procent af den globale befolkning med en to-dosis vaccine.

Offentlige-private partnerskaber er en vigtig komponent i opbygningen af globale løsninger til globale udfordringer, såsom pandemien, og den nødvendige adgang til vacciner for at bekæmpe den, lyder det fra UPS.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126