23948sdkhjf

Digital SMM trak seere fra hele verden

Årets online maritime messe blev en succes, mener arrangørerne.

Verdens måske største maritime messe SMM var i år digital på grund af coronakrisen. Messens fire online-dage er nu ovre, og SMM Digital 2021 blev en succes, lyder det fra arrangørerne.

Første digitale SMM

I fire dage tiltrak SMM Digitals to online streams med 60 timers programmer og mere end 160 talere adskillige seere til skærmene. Det mangesidede konferenceprogram havde ’driving the maritime transition’ som omdrejningspunkt. Ud over diskussioner om den aktuelle coronakrise fokuserede paneler, sessioner og interviews på digitalisering og miljøbeskyttelse som generelle emner. Derudover skitserede de fremtrædende toprepræsentanter i branchen, hvordan den maritime industri kunne se ud.

- Vi er begejstrede for den store respons på den første SMM, der udelukkende fandt sted over internettet. Den attraktive pakke, vi havde sammensat til det maritime samfund under coronavirus-forhold, blev taget godt imod af deltagerne. Hvor et digitalt program ikke fuldt ud kan erstatte den fysiske begivenhed med ansigt til ansigt-interaktion mellem udstillere og besøgende, kan det være en meningsfuld fremtidig tilføjelse til messen, siger Bernd Aufderheide, præsident og administrerende direktør hos Hamburg Messe und Congress.

Hilsen fra Merkel og IMO

I sin videohilsen, der blev sendt i begyndelsen af SMM Digital, talte den tyske kansler og æresmedlem i Hamburg Messe und Congress, Angela Merkel, i opmuntrende vendinger til branchen:

- I den nuværende krise er det især vigtigt at se fremad, huske ens egne styrker og drive innovation. Det er præcis, hvad SMM som den førende internationale søfartsmesse står for, hvad enten det er digitalt eller analogt, sagde Angela Merkel.

Generalsekretæren for Den Internationale Søfartsorganisation IMO, Kitack Lim, talte til publikum fra London. Han nævnte virkningerne af coronaviruspandemien på den maritime sektor og understregede branchens bestræbelser på at støtte klimabeskyttelse.

- Tiden til den maritime energiomstilling er nu, sagde Kitack Lim og understregede behovet for øget internationalt samarbejde for en "mere bæredygtig fremtid" og fremhævede SMM Digitals rolle som en "glimrende mulighed for at diskutere ideer til en mere bæredygtig maritim fremtid".

God tilføjelse fremover

Over 7.000 seere fra 80 lande fulgte i større eller mindre grad med online i løbet af SMM Digital 2021.

- Vi er glade for, at programmet for SMM Digital blev mødt med så stor respons. Vi modtog masser af positive kommentarer på alle kanaler. Et andet positivt aspekt var, at flere deltagere var i stand til at nyde de digitale ekspertkonferencer sammenlignet med de fysiske SMM-begivenheder tidligere. Vores teams’ indsats i løbet af de sidste måneder har betalt sig på mere end én måde; dette er et fantastisk resultat, siger Claus Ulrich Selbach, Business Unit Director - Maritime and Technology Fairs & Exhibitions hos Hamburg Messe und Congress.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156