23948sdkhjf

Fragt-gigant tager digitalt skridt

Indleder samarbejde om e-booking med WebCargo.

Qatar Airways Cargo tager et stort digitalt skridt med e-booking på WebCargo.

Speditører globalt vil snart kunne gennemføre e-bookinger i realtid, få adgang til live-priser og se ledig kapacitet med Qatar Airways Cargo via WebCargo, et Freightos-koncernfirma.

Luftfragtdirektør hos Qatar Airways, Guillaume Halleux:

- Vi er glade for at samarbejde med WebCargo om at levere ægte smidighed og digital forbindelse til vores kunder. Som en førende global operatør er vi afhængige af konstant innovation og digitalisering på tværs af alle vores operationer for at kunne tilbyde vores bedste kundeservice. I løbet af de sidste måneder har vi introduceret adskillige digitaliseringsinitiativer såsom online takstfordeling, ad hoc-hastighedsautomatisering, track and trace og tilgængelighed via API. Fremtiden for luftfragt er faktisk digital, og denne ændring vil helt sikkert medføre effektivitet i hele forsyningskæden, siger Guillaume Halleux.

Udrulningen begynder med Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Sydafrika og Spanien den 7. februar 2021.

Koncernadministrerende direktør i Freightos Group, Zvi Schreiber:

- Digitalisering er et afgørende skridt i at drive agile forsyningskæder i en hurtigt skiftende verden. Vi er utrolig stolte af, at Qatar Airways Cargo, det største fragtflyselskab i verden, har valgt WebCargo til at lancere e-bookinger fra tredjeparter til speditører over hele verden, siger Zvi Schreiber.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094