23948sdkhjf

Ny CEO til SAS Cargo

SAS Cargo har ansat Max Knagge som ny adm. direktør.

Max Knagge, der er leder SAS Cargo’s salg i USA, er blevet udnævnt til nye CEO for luftfragtselskabet. Knagge afløser Leif Rasmussen, der forlader SAS Cargo Group A/S efter 38 år i selskabet.

Selv om Max Knagge formelt først indtræder i sin nye stilling fra 1. januar 2021, så vil overleveringen blive indledt med det samme.

- Jeg har fuld tillid til, at Mac vil bygge videre på SAS Cargo’s historie og forsætte udviklingen af luftfragtselskabets rolle som en vigtig udbyder af kritisk transportinfrastruktur globalt og i Skandinavien. Hans stærke baggrund i SAS med international erfaringer gør ham til den ideelle kandidat til at overtage tømmerne i SAS Cargo, udtaler Kjetil Håbjørg, der er EVP og Chief Services Officer i SAS.

SAS Cargo har udviklet sig til en nøgleaktør i den skandinaviske infrastruktur i løbet af det sidste årti, og SAS Cargo har taget en strategisk og førende branche-rolle inden for digital transformation.

Desuden har selskabet spillet en helt central rolle under Covid-19-pandemien, hvor SAS Cargo har sikret transport af medicinsk udstyr, varer og gods på tværs af grænser og støttet samfundet gennem sin største krise i moderne tid.

- Jeg er imponeret over og utrolig taknemmelig for det arbejde, Leif Rasmussen har udført for SAS Cargo, Kjetil Håbjørg, EVP & Chief Services Officer, SAS.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095