23948sdkhjf

1.000 ton gratis luftfragt

K + N og Qatar Airways donerer services i kampen mod Covid-19.

Kuehne + Nagel og Qatar Airways donerer fragtservices til UNICEF’s internationale arbejde i forbindelse med Covid-19.

Det sker gennem ’1 mio. kilo’ initiativet, der er en del af ’We Qare’ projektet hos Qatar Airways Cargo, hvor flyselskabet donerer 1 mio. kilo fragtkapacitet i kampen mod Covid-19 – herunder medicinsk udstyr – i resten af 2020.

Yngve Ruud, bestyrelsesmedlem hos Kuehne + Nagel med ansvar for Air Logistics:

- Vi anerkender vores ansvar og værdsætter den vitale rolle, vi spiller i verden i dag - fra at sikre levering af farmaceutiske produkter og sundhedsprodukter globalt til distribution af den kommende Covid-19-vaccine. Vi er klar til at udnytte vores styrker, vores multimodale netværk på 230 lokationer, vores logistiske ekspertise og ressourcer i vaccineforsyningskæden for at understøtte det globale beredskab. Vores samarbejde med Qatar Airways Cargo er kun en del af en sand global bestræbelse på at besejre pandemien og gøre vores verden mere bæredygtig, mere modstandsdygtig og – vigtigst – sund, siger Yngve Ruud.

Guillaume Halleux, luftfragtdirektør hos Qatar Airways:

- ’We Qare’ er et projekt, der ligger alle medarbejderes hjerte i Qatar Airways, og jeg tror, at sådanne projekter forener og samler branchen, især i krisetider. Gennem ’1 mio. kilo’ er vi glade for at samarbejde med Kuehne + Nagel om at transportere vigtige forsyninger og derved støtte UNICEF’s globale indsats. I løbet af de sidste måneder har vi også arbejdet med forskellige interessenter for at udarbejde vores beredskabsplan, der muliggør problemfri, hurtig og sikker logistik af vaccinen for at understøtte den globale reaktion, siger Guillaume Halleux.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.104