23948sdkhjf

Chauffører inviteret til møde i ministerium

Konflikten blandt dyretransportører foreløbigt afblæst.

Det ser nu ud til, at dyretransportchaufførerne alligevel sætter nøglen i tændingen onsdag morgen.

I sidste uge lød det, at chaufførerne var indstillet på at lade bilerne stå stille fra onsdag morgen denne uge, hvis ikke fødevareminister Mogens Jensen senest tirsdag var villig til at gå i dialog med branchen om de regler, der betyder, at chaufføren står til bøde, hvis blandt andet et dyr transporteres med en skade.

Men nu er der altså tegn på, at dyretransporterne alligevel ruller fra i morgen tidlig onsdag.

Det skriver advokat Jacob Forman fra Forman Advokater på virksomhedens Facebook-side:

”I går aftes modtog jeg på vegne af Chaufførgruppen en invitation til et møde i Fødevareministeriet underskrevet af Fødevareminister Mogens Jensen. Invitationen betyder, at der bliver kørt dyr onsdag”.

I brevet fra Mogens Jensen lyder det:

”Jeg er opmærksom på problemstillingen med sanktionspraksis på transportområdet, og har derfor bedt om, at Chaufførgruppen bliver inviteret til et møde i ministeriet i indeværende uge med afdelingschef Tejs Binderup og med deltagelse af Justitsministeriet for at drøfte sagen. På mødet forventes endvidere 3F Transportgruppen, DI Transport og ATL – Transportens Arbejdsgivere, der tidligere har henvendt sig om sagen at deltage, lyder det i brevet fra Mogens Jensen, som Lastbil Magasinet er kommet i besiddelse af.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156