23948sdkhjf

Generationsskifte i Give Sværgods

Tredje generation har overtaget rattet i Give Sværgods A/S.

Give Sværgods A/S har fået ny direktør. 1. januar 2020 overtog Niklas Skov Hansen ledelsen af virksomheden fra sin far Finn Hansen.

Generationsskiftet blev påbegyndt i 2019.

- Jeg har konsolideret Give Sværgods A/S og Give NH3 A/S med henblik på et glidende generationsskifte, som nu er fuldført, siger Finn Hansen til Transport Tidende.

Give Sværgods A/S kører i dag med op mod 35 enheder fordelt på mobilkraner, lastvognskraner, blokvognstrækkere. Dertil kommer ammoniakterminalen og det tilhørende distributionscenter i Give NH3.

Nicklas Skov Hansen er som nævnt tredje generation i familievirksomheden, hvor han så at sige har trådt sine barnesko. Han er uddannet mekaniker og har i de seneste 10 år arbejdet i familievirksomheden.

Finn Hansen lægger ikke skjul på, at generationsskiftet er blevet fremskyndet af regeringens voldsomme forhøjelse af arveafgifterne på generationsskifte af familieejede virksomheder.

Det betyder dog ikke, at generationsskiftet i Give Sværgods A/S er sket til gammel takst. Men der i mod at er selskabet blevet solgt til Niklas Skov Hansen

- Det var nok ikke blevet billigere af at vente, siger Finn Hansen.

Give Sværgods blev grundlagt af Svend Aage Hansen i 1958.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141