23948sdkhjf

JN Spedition er blevet grønnere

Nyt CO2-anlæg og grønne ladcykler.

JN Spedition har fået installeret selskabets nye CO2-anlæg i Herning, der vil være i fuld drift i løbet af januar.

I september skrev Transport Tidende, at den Herning-baserede speditionsvirksomhed på et bestyrelsesmøde havde taget beslutning om at skrotte selskabets ammoniakanlæg i Herning og erstatte det med et CO2-anlæg.

Dengang lød det sådan fra Ove Søltoft, administrerende direktør i JN Spedition:

- Vi erstatter ammoniak-anlægget med det nyeste inden for CO2-anlæg. Således sænker JN Spedition vores klimaaftryk væsentligt, når vi drifter vores køl/frys højlagre i Herning og Køge. Vi er færdige med at installere det nye CO2-anlæg i Herning om 20 uger. Vores mål er at blive den grønneste samarbejdspartner inden for temperaturkontrolleret transport og logistik i Skandinavien – og der vil denne nye millioninvestering sørge for, at vi har førertrøjen på – og er forrest i feltet.

Nu er det nye anlæg installeret, og Ove Søltoft glæder sig over, at JN Spedition nu er blevet yderligere grøn i driften.

- Så har vi fået vores nye CO2-anlæg til Herning. Der pågår cirka 3-4 uger, inden vi er 100 procent i drift med det nye anlæg. Vi har desuden købt fire styk ”grønne ladcykler", som skal bruges til intern kørsel mellem de forskellige afdelinger i Herning samt til småkøb i byen, således at vi får lidt frisk vind i ansigtet og sparer CO2, siger han.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109