23948sdkhjf

Storbyferie: De billigste fly-destinationer i Europa

Dette er sponsoreret indhold

Drømmer du om en forlænget weekend til en spændende storby? Der er heldigvis en lang række fantastiske storby-destinationer, der er billige at flyve til i efterårsmånederne, og feriedrømmen er altså måske ikke så langt væk, som du tror. Vi har samlet fire populære destinationer, som har lidt af hvert at byde på; hvad end du er til shopping, smukke museer, historiske bygninger eller cafe latte i solen på en hyggelige fortorvscaféer. Alle har de det tilfælles, at de er billige at flyve til.

En forlænget weekend i smukke London

London er en destination, der har lidt af det hele. Det er en historisk by med et utal af smukke historiske områder og bygninger at besøge. For eksempel er det et must at besøge London Tower, der har stået ved Themsens bred siden 1066, og blandt andet har været et fængsel for Londons notoriske kriminelle. Derudover har London en række fantastiske museer, hvor du kan opleve alt fra klassisk til moderne kunst eller naturhistoriske udstillinger. Er du kunstinteresserede må du således ikke gå glip af hverken Tate Britain eller Tate Modern, hvor du vil finde nogle af verdens mest prominente kunstudstillinger. Mener du, at storbyferie er lig med shopping, finder du også helt fantastiske muligheder i London. Tag blot en gåtur ned af Oxford Street, og du vil finde alt, hvad hjertet begærer. Er du mere til lange slentreture og god café latte på unikke og hyggelige caféer, er det østlige London stedet at være - særligt Bricklane og Shoreditch har mange unikke, små kaffebarer. Drømmer du om en tur til London er der utrolig billige flybilletter, hvis du ikke taget afsted i ferierne. Find london hotel med morgenmad via linket.

Billig storbyferie i Berlin

Berlin er ligeledes en destination, hvor der er utrolig billige flybilletter - særligt hvis du er villig til at tage afsted uden for sæson. Byen er kun en kort flyvetur væk, så det er på samme måde som London muligt at tage afsted i en forlænget weekend. Berlin byder på masser af historiske oplevelser, og i den forbindelse er både Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Berlinmuren naturligvis et must. Derudover er der en lang række fantastiske kunstmuseer at opleve i Berlin. Er du mest til shopping, er KaDeWe centret en unik oplevelse. Butikkerne er i den dyre ende, men det er must-see at opleve det fantastiske shoppingcenter.

Flyv billigt til Budapest: Østeuropas perle

Danskerne har i den seneste tid i højere og højere grad opdaget fantastiske Budapest. Flybilletter til destinationen er dog stadig billige, og du kan nå at opleve meget af byen på blot en forlænget weekend. Budapest er kendt for sin billige øl, fantastiske madoplevelser og smukke omgivelser. Er du til billig gastronomi, er Budapest det helt rigtige sted for dig - her kan du få gourmetoplevelser til halvdelen af prisen herhjemme. Derudover har Budapest en række smukke must-see steder, såsom Donau-promenaden, den fantastiske Margaret Island, der ligget midt i Donau floden, byens største kirke Sankt Stefans Basilika og selvfølgelig de mange termiske bade, som Budapest er kendt for.



Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078