23948sdkhjf

K + N: Højt niveau i første halvår

Kun i luftfragtsegmentet noterede selskabet tilbagegang.

Den schweiziske transportkoncern Kuehne + Nagel har netop offentliggjort halvårsregnskabet for første halvår 2019, der i hovedtræk er positiv læsning for selskabets aktionærer.

Inden for søfragt steg volumen med 4,5 procent. Selskabets transporterede cirka 2,4 mio. TEU, hvilket rundt regnet var 100.000 flere end samme periode sidste år. Resultat af primær drift (EBIT) steg 11,9 procent til 235 mio. schweizerfranc (CHF) – cirka 1,6 mia. kr.

Vejgods-segmentet formåede at øge nettoomsætningen med 3,3 procent, mens bruttofortjenesten steg 4,9 procent og EBIT steg 4,7 procent til 45 mio. CHF.

Inden for kontraktlogistik steg nettoomsætningen med 4,4 procent, mens bruttofortjenesten steg 2,7 procent.

Kun inden for luftfragt formåede Kuehne + Nagel ikke at øge aktiviteterne. Her faldt cargo-volumenerne med 5,8 procent til 813.000 tons, mens EBIT faldt 4,4 procent til 174 mio. CHF.

Detlef Trefzger, administrerende direktør i Kuehne + Nagel International AG:

- Kuehne + Nagel Group præsterede et højt niveau i første halvdel af 2019. Det skete som følge af vores konsekvente implementering af vores strategi i alle forretningsenheder. I øjeblikket fokuserer vi på at adressere de betydelige ændringer i markedsforholdene inden for luftfragt og på at fortsætte restruktureringen inden for kontraktlogistik. Med vores initiativer for at forbedre vores teknologiske evner bliver vi mere omkostningseffektive og forbedrer kundeservicen, siger Detlef Trefzger.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125