23948sdkhjf

Kvartalsregnskab fra DSV

Øger indtjeningen trods svagt globalt transportmarked.

DSV A/S kom ud andet kvartal 2019 med en omsætning på lige over 20 milliarder kroner. Det er godt og vel en halv milliard mere end i samme periode sidste år (korrigeret for effekten af IFRS 16).

For første halvår er omsætningen godt 40 milliarder kroner – en forbedring på godt og vel to milliarder kroner i forhold til første halvår 2018 (Korrigeret for effekten af IFRS 16).

Bruttoindtjeningen for første halvår er oplyst til 10,4 mia. kroner og driftsresultatet blev godt tre mia. kroner i første halvår i år.

Resultatet efter skat blev lige under 2,1 mia. kroner.

- Vi er meget tilfredse med det stærke resultat for andet kvartal i 2019. Det globale transportmarked er svækket – især luftfragten. Men DSV har formået at vokse mere end markedet, samtidig med vi kan levere en markedsledende profitabilitet. Vi forventer, at overtagelsen af Panalpina vil blive endeligt lukket i tredje kvartal og vi ser frem til at kombinere to stærke selskaber og løfte vores omfattende netværk og ekspertise så vi kan tilbyde endnu stærkere services til vores kunder, udtaler DSV’s group CEO, Jens Bjørn Andersen i en selskabsmeddelelse fra DSV A/S.

Ingen forventninger

Efter DSV indledte opkøbet af den schweiziske konkurrent Panalpina tidligere i år, har selskabet suspenderet egne forventninger indtil opkøbet er gennemført.

Ifølge dagbladet Børsen har DSV med halvårsregnskabet formået at leve op til markedets forventninger.

Til Børsen siger aktieanalytiker Mikkel Emil Jensen, at det er positivt, at DSV formår at stå fast i et generelt presset transportmarked.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126