23948sdkhjf

Sådan sparer du penge på dine fragtopgaver

Har du brug for en vognmand til en simpel fragtopgave, så betyder det ofte en masse besvær. Først så skal der ringes rundt til en masse transportvirksomheder, så skal der ventes på en vogn, der har tid, og så er prisen tit pebret i forhold til behovet. Nu kan du dog spare en masse tid og penge på din næste fragtopgave, ved at få tilbud fra flere vognmænd, inden du bestemmer dig. Læs hvordan forneden.

Cargomatch: En ny app til dine fragtopgaver

Mange vognmænd bruger rigtig meget tid på, at køre rundt omkring på Danmarks veje med ledig kapacitet. Dette er ikke bare et spild for miljøet, men det er også et kæmpe spild for de mange vognmænd, der kører tomme ture. Nu findes der dog en løsning på disse problemer.

Cargomatch er en ny dansk app, der hjælper dig med at få bedre priser på dine fragtopgaver, ved at forbinde dig direkte med de ledige vognmænd. Konceptet er bygget op omkring, at de fragtmænd der i forvejen er ude at køre en rute, men har ekstra plads i deres vogn, de kan tilbyde pladsen meget billigere.

Du kan via GPS se hvilke vognmænd, der er i nærheden af dig og skal køre derhen, hvor du har brug for at få noget fragtet til. Alt hvad du skal gøre, for at bruge denne service, er at oprette din fragtopgave, ved at udfylde en formular med 3 nemme trin. Herefter vil du modtage tilbud, hvor du bl.a. kan se vognmændenes anmeldelser fra tidligere kunder. Du skal blot vælge én af dine modtaget tilbud og book vognmanden. Imens opgaven bliver fragtet, vil du modtage løbende notifikationer, så du nemt og trygt kan følge med i fragten. Du betaler via platformens system, som også holder på pengene indtil opgaven, er blevet udført.

Alt dette kan du let gøre på Fragtopgaver.dk

 

Godt for miljøet & godt for økonomien

Rundt omkring på Danmarks veje kører der en masse større- og mindre lastbiler med en masse ledig plads. Den store forskel er her, om hvorvidt vognmanden kan få sin lastbil fyldt helt op. Det er selvfølgelig bedre for miljøet at sende én fuldt læsset fragtbil i stedet for to halvtomme. Færre halvtomme lastvogne, der kører rundt på de danske motorveje, betyder samtidig et lavere CO2 udslip.

Ofte efter en fragtopgave så skal vognen køre ruten tilbage igen helt tomhændet. Skulle vognmanden ikke selv hjem igen, så var der egentlig ingen grund til, at den skulle ud og køre igen. Derfor handler det igen om at udnytte den ledige plads, så vognmændene slipper for at køre en tom vogn hjem igen, og du får muligheden for at spare en masse penge på transporten.

Så let kan det gøres

Det at udnytte og optimere den ledige kapacitet i transportbranchen, det er til glæde for alle – vognmænd, kunder, miljøet og økonomien. Vognmændene får ekstra læs i deres vogn og har derfor mulighed for at tjene ekstra penge på deres job. Dig som kunde får en billigere fragt og en simpel proces i forhold til booking. Ønsker du derfor at spare penge på din næste fragtopgave, så kan du med fordel benytte dig af denne nye løsning.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109