23948sdkhjf

EUC Syd ledte efter lærepladser

EUC Syd deltog i Padborg Transportmesse sammen med 25 læreplads-søgende elever.

”Jeg søger læreplads”.

Sådan lød teksten på ryggen af jakkerne hos de 25 chauffør- og lagerelever, Erhvervsuddannelsescenter Syd havde taget med til Padborg Transportmesse.

EUC Syd deltog desuden med to konsulenter, fire fagelever, to stande og en Volvo-trækker med trailer.

Målet var blandt andet at gøre sig til over for medudstillerne og de besøgende og eventuelt overtale nogle af disse til at tage en af uddannelsesinstitutionens elever ind som lærling.

Vigtig med eksponering

ErhvervsUddannelsesCenter Syd er en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitutioner. Hvert år uddanner og efteruddanner den cirka 20.000 personer. Medarbejderstaben består af cirka 340 medarbejdere, hvoraf de 240 er undervisere.

EUC Syd tilbyder omkring 60 lange og korte erhvervsuddannelser - herunder EUX. Den er godkendt til at udbyde næsten tusind forskellige AMU- og efteruddannelseskurser og er også rammen om det målrettede Teknisk Gymnasium Sønderjylland (HTX) samt den engelsksprogede internationale gymnasieuddannelse IB Diploma.

EUC Syd er fordelt på adresser i Aabenraa, Tønder, Haderslev og Sønderborg – og på over 100.000 kvadratmeter under tag.

I spidsen for EUC Syds deltagelse på transportmessen stod Søren Neess Priisholm, der har været ansat hos uddannelsesinstitutionen i ti år – de seneste to år som afdelingschef hos EUC Syd i Aabenraa Lundsbjerg.

- Vi er her primært for eksponeringen. Det er også vigtigt, at samarbejdspartnerne ser, at vi er her. Og vi arbejder sammen med flere af de andre udstillere herude, lyder det fra Søren Neess Priisholm.

Han tilføjer, at det vil være en stor ekstra bonus for EUC Syd, hvis det lykkes at skaffe lærepladser til nogle af de medbragte lager- og chaufførelever.

- Vi har taget nogle af vores elever med, og vi håber selvfølgelig på, at nogle af dem tager hjem fra Padborg med en læreplads. Det ser fint ud med lærepladser inden for lagerbranchen – værre er det for chauffører. Derfor er vi med til denne slags arrangementer. Vi deltog også på transportmessen i Herning. Det plejer at kaste 1-2 lærepladser af sig, og det lyder måske ikke af meget, men for os vil det være meget tilfredsstillende, siger Søren Neess Priisholm.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141