23948sdkhjf

Biler gør hverdagen nemmere

Det er svært at snakke sig udenom, at transport og ikke mindst biler bare gør hverdagen nemmere. Biler gør det nemt for os at komme fra ét sted til ét andet. Fra A til B. Det gør det nemt at komme på arbejde, hvis man ikke arbejder i nærheden af, hvor man bor. Det gør det nemt at besøge familier og venner, som ikke lige befinder sig i nærheden og i gåafstand. Det er ikke alle, der er så privilegerede at have en bil. En bil er en dyr ting, og der medfølger en lang række omkostninger. Omkostninger som både omfatter benzin, forbrug, forsikringer og afgifter. Der er både en masse omkostninger ved nye biler, men det er der i høj grad også ved alle brugte biler. Ved en del brugte biler er der flere omkostninger til syn og værkstedsbesøg end ved splinternye biler. Det er selvfølgelig, fordi bilen er ældre og har kørt mange flere kilometer, end en helt ny bil har. Uanset om man har en brugt eller en ny bil, så gør en bil bare hverdagen meget nemmere for de fleste mennesker.

  Transport er en vigtig del af verden

Det er ikke kun biler, som gør ting i hverdagen nemmere. Transport gør rigtig mange ting nemmere for os i den verden, vi lever i i dag. Vi lever i en verden, som hænger sammen som aldrig før. Vi er internationale, og vi vil hele tiden være tæt på hele verden. Vi handler ikke lokalt i så stor grad som tidligere. Vi shopper internationalt, og i den sammenhæng er transport en afgørende faktor for, at netop dette kan lade sig gøre. Man kan købe tøj i udlandet og hænge det i sit klædeskab få dage efter, man har bestilt det. Uden lastbilerne på motorvejene, flyene i luften og containerne ombord på skibene ville man ikke kunne handle internationalt. På den måde er transport en rigtig vigtig del af vores verden, og vi er alle sammen dybt afhængige af logistik og transport. Ikke kun af vores egen bil eller anden form for transportmulighed men i høj grad også i en større sammenhæng. Når vi gerne vil have det nyeste af det nyeste, er transport essentielt for, at det kan lade sig gøre.

  Kollektiv trafik

Det er ikke alle, der har mulighed for at have sin egen bil, og der er kollektiv trafik et meget godt alternativ. Ved at benytte sig af offentlig transport som busser og tog, kan man også nemt komme fra sted til sted. Selvom man ikke har en bil, kan man altså nemt gøre ens hverdag nemmere og sørge for, at man kommer fra A til B uden at være drivvåd af regnen. Det er nemt at komme fra den ene ende af landet til den anden med tog, og bybusserne kører næsten hver andet øjeblik. Fordelen ved offentlig transport er, at hvis man bor i en storby, så slipper man for at skulle lede efter en parkeringsplads. Dem er der ikke altid så mange af i de store byer.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125