23948sdkhjf

Opbevar fødevarer og drikkevarer køligt uanset hvor du er

På landets mange festivaler og storbyernes restauranter er det trængt med opbevaringspladsen. Især hvis man skal have store selskaber til middag på sin restaurant, eller hvis man er leverandør til en af sommerens mange festivaler. Det kan ikke betale sig at udvide hele restauranten, fordi man et par gange om året har brug for ekstra meget opbevaringsplads. En  køle frysecontainer til leje kan derimod betale sig, hvis man en gang imellem står og mangler køligopbevaringsplads til madvarer og drikkevarer. Ved at bruge en frysecontainer, kan man fragte sine madvarer og drikkevarer lige derhen, hvor man skal bruge det. Samtidig holder fødevarerne den temperatur, de skal. Containeren kan nemlig bruges til at opbevare fødevarer fra 25 grader og helt ned til -30 grader. En frysecontainer er nem at transportere med en lastbil, og så behøver man ikke udvide sit lager, fordi man engang imellem har behov for ekstra plads. Du skal ikke være nervøs for opbevaringen af dine varer under transporten. Containerne er sikre, og gulvet er plan. Så længe du pakker dine varer korrekt, skal du ikke være nervøs for at åbne containeren, når den ankommer til destinationen.

  Ideel til festivaler og events

Frysecontainerne er ideelle, hvis du er leverandør af mad eller drikke til landets festivaler eller events. De foregår mange forskellige steder i landet, og i sommervarmen er det specielt vigtigt, at varerne holder sig på de rette temperaturer, når de fragtes fra den ene ende af landet til den anden. Til events og festivaler er der ofte meget lidt lagerplads, og derfor kan man med stor fordel benytte sig af en frysecontainer, som sørger for, at alle varerne holder sig hele festivalen igennem. Så risikerer du ikke at mangle mad til din lille madbod, der holder gæsterne mætte. Vigtigst af alt så har du hele tiden kolde drikkevarer til de mange tørstige festivaldeltagere. Mon ikke det giver et plus i bogen på en varm sommerdag, hvor festivalen eller eventet er på sit højeste.

  Transportabel madbod

Hvis du er i tvivl om, om din nye eller eksisterende madbod vil gøre sig godt flere steder i landet, er det oplagt at prøve det af på forskellige lokationer. Med en transportabel frysecontainer er denne mulighed nemmere end aldrig før. Det kræver en lastbil til at fragte containeren og en masse mad og drikkevarer inde i containeren. Med en lastbil, en container og din bod kan du nu prøve dit koncept af alle de steder, du har lyst. Du skal ikke investere i lokaler eller lagerplads, for nu har du et transportabelt varelager på hjul. På den måde kan du nemt afprøve dit koncept og finde ud af, hvorhenne det gør sig bedst. Det kan være, at det viser sig, at konceptet gør sig bedre i den anden ende af landet, og det har du kun haft mulighed for at afprøve, fordi du har et kørende lager. Derudover kan du holde omkostningerne nede, fordi du kun skal leje container og transport, og ikke et helt lager alle de steder, du skal hen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11