23948sdkhjf

DTL raser over PostNord-underskud

”Er der en voksen til stede på Borgen?”, spørger Erik Østergaard.

DTL – Danske Vognmænd mener, danske landspolitikere bør trække stikket til PostNord, der fredag offentliggjorde et blodrødt milliardunderskud for 2018 – som den danske afdeling af selskabet bærer størstedelen af skylden for.

DTL’s administrerende direktør, Erik Østergaard, mener, at PostNord hver dag bidrager til en skævvridning af markedet, og at den ”uacceptable” situation ikke kan fortsætte:

- Hver evig eneste dag sættes private, selvstændige vognmænd ringere i en unfair konkurrence, og det sker ikke bare med de danske politikeres billigelse – det sker faktisk også for skatteydernes penge. For igen og igen er der blevet hældt milliardbeløb i den synkende skude, siger Erik Østergaard, der drager paralleller til Titanics forlis:

- Situationen er bizar. Det meste af PostNord tager vand ind, store dele ligger langt under havoverfladen. Men alligevel sidder ledelsen sammen med politikerne i restauranten og lader musikken spille og champagnen flyde. Det er surrealistisk at være vidne til.

DTL-direktøren sigter særligt mod de danske politikere, som han mener fejler i forhold til at tage de nødvendige foranstaltninger over for det offentlige dansk-svenske selskab:

- Jeg efterlyser, at blot ét folketingsmedlem, bare ét parti, siger højt og tydeligt: Nu må den her galskab stoppe. Vi kan ikke blive ved med at smide gode penge efter dårlige. Er der overhovedet en voksen til stede? Det er mig helt ubegribeligt, at man – særligt under en borgerlig regering – ser igennem fingre med, at private virksomheder bliver udkonkurreret at et dybt kriseramt offentligt selskab for skatteydernes regning. DTL - Danske Vognmænd kommer til at opretholde presset på Christiansborg for at få stoppet denne farce, lyder det fra Erik Østergaard.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125