23948sdkhjf

Er vi klar til den digitale fremtid?

Smartlogs Logistikkens Dag 2018.

Er danske virksomheder klar til den digitale omstilling, hvad går Industri 4.0 ud på og hvordan kan man som dansk virksomhed bedst forberede sig på den digitale udvikling?

Det var nogle af de helt centrale spørgsmål, medlemmerne af Smartlog kunne få svar på, da det nordjyske logistiknetværk i går onsdag holdt Logistikkens Dag 2018 i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Lidt over 200 nysgerrige medlemmer havde accepteret invitationen, hvilket var ny rekord for arrangementet, der er blevet holdt siden 2012.

”Klar til fremtiden” lød overskriften, der havde undertemaerne ”Adfærd og forandringer”, ”Agilitet i virksomheden”, ”Kunstig intelligens” og ”Bæredygtighed”. 10 oplægsholdere skulle gøre forsamlingen klogere på, hvordan den teknologiske udvikling og konstante forandringer påvirker virksomhedens albuerum og indflydelsen på hele organisationen.

Et af budskaberne fra digital direktør i Dansk Industri, Lars Frelle-Petersen, var blandt andet, at der generelt mangler digitale kompetencer i ledelseslagene hos især de ejerledede virksomheder, mens Søren Juul Jørgensen fra Stanford University holdt et spændende oplæg om globale digitale udviklingstendenser.

Læs meget mere om Logistikkens Dag 2018 i næste nummer af Transport Tidende.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094