23948sdkhjf

Fortsætter den flotte vækst

Baltic Shipping Company udvider fortsat med nye kontorer og flere coastere.

For skibsmæglervirksomheden Baltic Shipping Company med hovedsæde i Hundested har de seneste år været en succeshistorie uden lige.

På fire år har virksomheden femdoblet antallet af medarbejdere og øget flåden af coastere fra 2 til 32. Selskabet er kåret som Gazelle-virksomhed for tredje år i træk og senest åbnede Baltic Shipping Company nyt kontor i Nykøbing Falster.

På trods af succesen har Baltic Shipping Company fortsat fødderne solidt plantet på de sjællandske havnearealer, for det vigtigste er fortsat nærhed til kunderne og en sund, organisk vækst.

Nye kontorer

Baltic Shipping Company beskæftigede for fire år siden 5 medarbejdere og havde blot 2 coastere i flåden. I dag lyder antallet af coastere på 32, og de 5 medarbejdere er blevet til 27. Flådens coastere har størrelser på mellem 1.450 og 4.500 tonnage og er faste gæster i stort set alle danske havne.

Skibsmæglervirksomheden tilbyder blandt andet befragtning, klarering, skibsagentur- og stevedoreopgaver og har kontor og fast gang på havnene i Hundested, Frederiksværk, Helsingør, København, Køge, Korsør, Vordingborg, Orehoved, Nykøbing Falster, Bandholm og Rødby.

Kontoret i Nykøbing Falster er det nyeste skud på stammen, og ifølge Ronnie Hulstrøm, direktør i Baltic Shipping Company, dække dette kontor Nykøbing Falster, Rødby og Bandholm.

- Vores nye kontorer er et udtryk for, at vi ønsker at komme tættere på kunderne. Kontoret betyder også, at vi sætter os strategisk på mange havne på Sjælland og Lolland Falster, idet at vores kontor i Vordingborg dækker Vordingborg samt Orehoved. Derudover har vi i den senere tid også fortsat investeringerne i stevedore-udstyr, da vi blandt andet har købt yderlige en ny mobilkran samt flere gummigeder til håndtering af gods i de otte små pakhuse, vi har lejet fra årets begyndelse, siger Ronnie Hulstrøm, der desuden forventer yderligere tilgang af coastere til flåden i løbet af året.

Ronnie Hulstrøm tilføjer, at Baltic Shipping dog ikke har planer om yderligere kontorer for nuværende.

- For os handler det om, at vi skal kunne have fingeren på pulsen med, hvad vi laver, og hvor vi er, siger direktøren.

Forskellige ydelser

Der findes ikke nogen typisk kunde hos Baltic Shipping Company, siger direktøren. I kundekartoteket står alt fra de helt store kornhuse og industrier til små- og mellemstore virksomheder.

Det er vigtigt for selskabet at tilbyde en bred pallette af ydelser, og derfor er der også stor forskel på flåden af coastere. De kan alle sejle med projektlaster, men derudover har de forskellige skibe forskellige formål og derfor kan der serviceres en bred pallette af kunder. Det store antal af coastere gør desuden, at selskabet kan være fleksible og bytte rundt på fartøjer efter behov.

- Jeg tror, at vores succes skyldes, at vi har haft fokus på, hvordan vi kan være med til at skabe en værditilvækst for vores kunder. Jeg tror også, det er et spørgsmål om, at vi har ramt en niche inden for coastertrafikken og nærskibsfarten. Vi har haft succes med at anskueliggøre over for kunden, at der kan være effektiviseringer at hente i deres logistikkæde, og at det er et spørgsmål om at se muligheder i stedet for begrænsninger, siger han.

- Det vigtigste for os er ikke bare at vækste. Vi vil sikre gode og ordentlige forhold for vores medarbejdere gennem sund, organisk vækst. Vi vil tilbyde kunderne fortsat værdi, så vi bliver betragtet som samarbejdspartner og ikke bare transportør, slutter Ronnie Hulstrøm.

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 18).

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109