23948sdkhjf

DTK Road fortsætter fremgangen

Brabrand-virksomheden kom ud af 2017 med stort overskud og vind i sejlene.

Brabrand-virksomheden DTK Road A/S vækster både på økonomi, mandskab og kvadratmeter.

Som selvstændigt datterselskab af DTK Group i Padborg synes succesen ingen ende at tage for DTK Road, der selv peger på stor opbakning til selskabets filosofi i hele netværket af kunder og samarbejdspartnere som baggrund for fremgangen.

Stor opbakning

- Vi har oplevet rigtig stor interesse og opbakning i transport- og speditionsnetværket fra kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Opbakningen skyldes først og fremmest, at netværket har anerkendt, at vi lever op til vores filosofi om, at vi siger, hvad vi gør, og gør, hvad vi siger. Det lyder som en kliche og noget, som bare ser godt ud på papir, men det er vores filosofi, og netværket kan mærke, at det rent faktisk også er dét, vi gør.

Ordene kommer fra Bobby Helberg, direktør i DTK Road A/S, der siden selskabets stiftelse i september 2016 med succes har arbejdet ihærdigt på at gøre DTK Road til en spiller i den danske transportbranche, der både skal regnes – og holdes øje – med.

Bobby Helberg tilføjer, at det er selskabets Head of Business Development, Søren Kusk Mikkelsen, der især oplever, at den filosofi lever ude blandt kunderne og samarbejdspartnerne.

- Det er jo derude, vi bliver bekræftet i, at det er den rigtige filosofi. Og den bliver vel modtaget derude, fordi vi i al ydmyghed forstår at gøre en forskel, siger Bobby Helberg.

Ifølge Bobby Helberg er DTK Road en international forretning, der behersker 11 sprog, og det er nødvendigt, hvis filosofien ikke bare skal være nogle pæne ord på et stykke papir, lyder det.

- Vi driver international transport, og derfor har vi en række underleverandører fra andre lande. Det handler om at møde kunderne i øjenhøjde, så vi undgår kommunikationsudfordringer. Hvis vi skal leve op til vores filosofi, så nytter det ikke noget, at der opstår sproglige misforståelser, siger han.

Udvider Greve-afdeling

DTK Road kom ud af 2017 med en trecifret millionomsætning og et overskud før skat på 4.886.000 kr. For 2018 forventes et resultat på tilfredsstillende niveau.

Bobby Helberg peger på, at fremgangen både skyldes opbakningen fra kunderne og den stadigt stigende medarbejderskare i virksomheden.

- Vi har timet forretningen rigtigt, og vi ramte markedet på det rigtige tidspunkt. Vi har haft den rigtige forretningsmodel og tiltrukket de rigtige profiler med gode kompetencer. At vi er gået fra 6 til 21 medarbejdere, betyder, at forretningen i sig selv er blevet mere kompleks, men vi har styr på processerne. Det betyder også, at vi har fået en organisation, der står væsentligt stærkere og på kryds og tværs kan bakke op om aktiviteterne forankret i forretningen, siger Bobby Helberg og tilføjer, at DTK Road A/S desuden har fået status som AA kreditværdige, hvilket ifølge direktøren afspejler selskabets 2017-resultat.

Sidste års resultat er også kommet i hus, fordi DTK Roads afdeling i Greve har drevet god forretning. Her skal der således udvides til dobbelt størrelse – 150 kvadratmeter – så der er albuerum til yderligere vækst.

Kontoret agerer på de samme markeder og i de samme lande som hovedkontoret i Aarhus, men tager sig af den del af forretningen, der har Sjælland som udgangspunkt.

- Vi udvider kontoret til dobbelt størrelse i København. Det gør vi af flere årsager. Det er et kontor, der har leveret en meget solid præstation. Grundlæggende handler det om, at det kontor er kommet for at blive, og på denne måde sikrer vi os, at vi har den nødvendige kapacitet i takt med vores vækst, siger Bobby Helberg.

DTK Road-direktøren tilføjer, at udvidelsen af København-kontoret forventes at stå klar inden årsskiftet.

(Denne artikel er også bragt i Danske Transport Mediers indstik "Transport i Midtjylland").

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266