23948sdkhjf

DHL på posten med forandringer

Logistikkoncernen opsplitter PeP-divisionen.

Deutsche Post DHL-koncernen har gennem længere tid blødt på post-forretningen – ligesom stort set alle andre aktører i den branche. Derfor opsplitter den store tyske koncern nu selskabets PeP-division (Post-eCommerce-Parcel), således at divisionen deles op i en tysk og en international enhed.

Opsplitningen vil ifølge DHL-koncernen sikre en endnu mere stringent udførelse af planen for at få PeP-divisionen på fode igen – efter flere år med tilbagegang på post-området.

Den tyske afdeling får navnet Post & Paket Deutschland, skal fokusere på post og pakker i Tyskland og vil få koncerndirektør Frank Appel som midlertidig direktør.

Ken Allen

Den internationale afdeling, der tidligere har heddet DHL Parcel Europe og DHL eCommerce, navngives DHL eCommerce Solutions, og får Ken Allen fra DHL Express som direktør.

Om udnævnelsen af Ken Allen som ny direktør siger Nikolaus von Bomhard, bestyrelsesformand i Deutsche Post DHL Groups supervisory board:

- Ken Allen har med succes udformet Express-strategien og har ført divisionen på en uovertruffen vækstbane ved at låse op for sit indtjenings- og profitpotentiale. Med sit store fokus på kerneprincipperne om at sætte kunden i centrum, medarbejderinddragelse og rentabel vækst, har Ken Allen skabt i sandhed verdensklasse processer internt i Express-divisionen og gjort den til den mest profitable division i Deutsche Post DHL-koncernen. Jeg er ikke i tvivl om, at DHL eCommerce Solutions-divisionen i høj grad vil drage nytte af Kens evne til at levere en exceptionel præstation og værdi for DHL’s kunder i kraft af hans store erfaring med at skabe netværk og lede mennesker med en inspirerende stil, siger Nikolaus von Bomhard.

John Pearson

Udnævnelsen efterlader pladsen som topchef for DHL Express åben, og til at fylde den position ud har koncernen forfremmet John Pearson, der hidtil har stået i spidsen for DHL Express i Europa.

Koncerndirektør i DP DHL, Frank Appel, siger om DHL Express’ nye direktør John Pearson:

- Det glæder os, at John Pearson tilslutter sig koncernledelsen. Han har beviselige resultater samt en dyb forståelse for Express-forretningen. Han har ikke alene omfattende erfaring med drift og forretning i Express-divisionen, han har også været afgørende for ledelsen af Express-divisionen sammen med Ken. Jeg er overbevist om, at Johns erfaring vil give øjeblikkelige resultater for selskabet og at han vil bringe DHL Express til nye og større højder i de kommende år, siger Frank Appel.

Forandringerne får virkning fra 1. januar 2019.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079