23948sdkhjf

AeroLogic udvider fragtflyflåden

Helt ny Boeing 777F øger flyflåden til 11 fly.

AeroLogic sætter en helt ny Boeing 777F i drift i januar og dermed når partnerskabet mellem Lufthansa Cargo og DHL Express op på 11 fly.

Lufthansa Cargo leaser det nye fragtfly fra Boeing specifikt til AeroLogic.

DHL Express og LH Cargo er hver 50 procent af aktierne i AeroLogic.. Det er dog sidstnævnte, der kommer til at stå for markedsføringen af den ekstra kapacitet som følger med flådeforøgelsen. Lufthansa Cargo har i forvejen anskaffet to fragtfly af samme type til sin egen flyflåde i indeværende år.

Det skriver LH Cargo i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for at være i en position, hvor vi kan tilføje et helt nyt fragtfly til AeroLogics flyflåde næste år. Sammen med to nye fly til Lufthansa Cargo flyflåde understreger denne vigtige investering vores mangeårige tilknytning til lufthavnene i Frankfurt og Leipzig, udtaler Peter Gerber, der er CEO og formand for ledergruppen i LH Cargo.

- Med 11 Boeing 777F i fremtiden kommer vil til at operere en af verdens mest moderne og effektive luftfragtflåder. Det vil styrke vores position som en attraktiv arbejdsgiver i hjertet af Tyskland og sikre en fleksibel kapacitetsforøgelse for vores partnere, lyder det fra Aerologic GmbH’s adm. direktør Wolfgang Raebiger.

Flyet vil efter planen blive leveret fra Seattle i USA til Leipzig i Tyskland i løbet af januar 2019.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063