23948sdkhjf

NTG overtager Gondrand-aktiviter

NTG har købt alle operationelle enheder i Swiss Gondrand Group.

Nordic Transport Group - NTG A/S med hovedsæde i Hvidovre, har overtaget alle operationelle aktiviteter i Swiss Gondrand Group. De enheder, der indgår i købet, vil fortsætte driften under deres nuværende navn.

Det meddeler NTG A/S.

Gondrand Group vil fortsætte selskabets aktiviteter inden for ejendomme og andre forretningsområder.

Siden 1866

Gondrand Groups historie startede helt tilbage i 1866 i Italien og selskabet har siden udviklet sig til en velrenommeret full service logistikudbyder, der har afdelinger i syv lande fordelt på mere end 60 kontorer.

Medarbejderstagen tæller omkring 650 ansatte og det forventede årsomsætning for 2017-regnskabet ligger ifølge pressemeddelelsen fra NTG Group på omkring 1.65 milliarder kroner.

- Gondrand har gennemgået turbulente tider i de sidste par år. Men gennem kombinationen af et nyt organisatorisk setup og ejerskab, kombineret med velkvalificerede medarbejdere i Gondtrand og positive fremtidige synergier, som der kan høstes mellem de to selskaber, har vi tiltro til at dette opkøb hurtigt vil bidrage positivt til bundlinjen i NTG, skriver selskabet i meddelelsen.

Her fremhæves også Gondrand Groups tilknytning til ”nære og interessante” kunder, som NTG håber at kunne udvikle yderligere.

Opkøbet sikrer NTG en kraftigt udvidet position på markedet i Europa og Asien. Ikke mindst for NTG’s Air & Sea division.

NTG gruppen øger i forbindelse med opkøbet af Gondrand nettoomsætningen til anslået omkring fem milliarder kroner. EBIT ventes at ligge omkring 200 til 220 mio. kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078