23948sdkhjf

Blue Water overtager Frede Matzen

Styrker positionen på specialtransporter.

Den 1. januar 2018 overtog Blue Water shipping alle aktiviteter fra Frede Matzen i Ribe, som har en stærk position indenfor specialtransporter. Målet er at de kombinerede kræfter skal udbygge positionen.

Det skriver Blue Water i virksomhedens nyhedsbrev.

For Blue Water er det en god strategisk aftale, som skal være med til at styrke positionen på markedet for specialtransporter. Derfor er der glæde over at overtage en sund forretning med stor ekspertise.

”Frede Matzens aktiviteter komplimenterer vores egne rigtig godt og med endnu flere dygtige medarbejdere på holdet, vil vi fortsætte med at udbygge vores position, som en stærk spiller indenfor dette marked”, siger Klaus Bindesbøll fra Blue Water Herning.

De to virksomheder kender hinanden godt fra et mangeårigt samarbejde omkring specialtransporter. Da Frede Matzen har ønsket at trappe ned for aktiviteterne var det en oplagt mulighed at lade Blue Water overtage aktiviteterne.

”Jeg er glad for aftalen. Den betyder, at vi bibeholder fire arbejdspladser i vognmandsdelen af firmaet. Med aftalen kan vores dygtige chauffører fortsat levere den bedste service indenfor specialtransporter af tungt materiel. Jeg har gennem en årrække haft et godt samarbejde med Blue Water og jeg er tilfreds med at det er en kompetent virksomhed, der driver min forretning videre”, siger Frede Matzen.

Frede Matzen vil fortsætte som vognmand i nogle år endnu og køre eksklusivt for Blue Water. Dermed sikres en god overgang for kunderne, som stadig kan fange Frede på telefonen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063