23948sdkhjf

ITD promoverer transportkontoret

Unge skal opdage kontorjobbene, lyder det.

Brancheorganisationen ITD lancerer en ny promoveringsvideo, der skal få unges øjne op for et job i transportbranchen. Ikke for at tiltrække unge til en karriere som lastbilchauffør, som der ellers gøres store indsatser for - denne gang er det transportfunktionerne på kontorerne, der skal slås et slag for.

- Der findes en lang række andre uddannelsesmuligheder og arbejdsfelter i virksomhederne på kontoret. Det er lige fra disponent, logistikassistent, speditør med flere, og mulighederne skal nu frem i lyset, lyder det i en skriftlig meddelelse fra ITD, hvor uddannelsesansvarlige Jørgen Smed uddyber:

- Det er vigtigt for virksomhederne, at de mange uddannelsesmuligheder er nogle, som de unge kender til. For vi står over for store udfordringer med at få arbejdskraft, og derfor skal vi gøre en ekstra indsats, siger Jørgen Smed.

Med promoveringsvideoen fortæller ITD om tre forskellige job i forskellige virksomheder. Videoen skal bruges sammen med andet relevant materiale over for unge i folkeskolens overbygning og på erhvervsuddannelser samt på job- og karrieremesser, lyder det fra ITD, der linker til videoen fra sin hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062